Няколко интересни факта за жената Козирог


Няколко интересни факта за жената Козирог
Снимка: iStock

Има знаци на зодиака, на които им е трудно да намерят взаимно разбирателство с други хора. Козирогът е един от тях. Това важи дори за дамите, родени под това съзвездие. Въпреки характеристиките си, жените Козирог все пак успяват да постигнат щастие. И не само в работата, но и в личния живот. Защото Козирогът има и скрита страна, за която малко хора знаят. Сега ще ви разкажем за това.

Козирог и любов

Поглеждайки дамата Козирог, никога няма да повярвате, че тя може да обича силно. Постоянно се фокусира върху нещо свое, винаги е заета и целенасочена. Не можете да чакате флирт от нея, дори ако тя си е пийнала повече. Да я поканите на среща е още по-трудно, макар и възможно понякога. Но дори това не означава нищо, защото Козирозите не си позволяват да са глупави и да следват по-ниски инстинкти.

Жената Козирог трябва първо да опознае правилно човека, за да реши дали е възможно да се влюби в него, или не. По-точно - дали си струва да го разглежда като потенциален партньор до края на живота си. Ако е така, тогава може би ще се влюби - Козирозите могат да го направят. И тогава става ясно, че толкова много емоция и любов се крият зад една студена маска, че е трудно да си представим.

Но въпреки всичките си чувства, дамите Козирог все още вярват, че отношенията трябва да са равни. Ето защо, когато общува с тях, човек често трябва да изостави класическите стереотипи, посветени на това, което "една жена трябва да направи". Какво трябва да направи тази дама - самата тя ще си реши, без ваша помощ.

ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ ТЕЗИ ЗОДИИ СА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ

Козирог и приятелство

Тук Козирозите имат чисто рационален подход - "Какво може да ми даде този човек и какво мога аз да му дам?". Ако точките са напълно неравностойни - приятелството приключва. Козирозите също така не обичат да бъдат длъжни на някого. Но ако приятелството е равнопоставено, тогава всичко ще е наред. Нуждите и проблемите на приятелите са може би единственото нещо, за което Козирозите винаги са готови да харчат парите си. Дори дамите. Само отвън изглежда, че са откъснати и самотни - почти винаги имат няколко близки приятеля, които познават от доста време.

Козирог и живот

Може би никой не може да организира по-ефективен и рационален живот в рамките на толкова ограничен бюджет. Козирозите ценят минимализма, чистотата и реда. И също мразят да харчат пари за всякакви глупости. В родителството Козирозите са строги, но рационални. Дори дамите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама