Това са идеалните съпруги сред зодиакалните знаци


Това са идеалните съпруги сред зодиакалните знаци
Снимка: iStock/Guliver

Някои жени от раждането си са надарени с качества, които ги превръщат в идеални съпруги, за които много мъже искат да се оженят. И това до голяма степен зависи от зодиакалния знак на човека.

Например, някои дами умишлено се държат по такъв начин, че да привлекат вниманието на противоположния пол и напълно да се съобразят с очакванията на всички мъже относно „идеалната съпруга“. И дори не трябва да се преструват на толкова специални.  Вижте кои са най-желаните дами, според тяхната зодия

Стрелец

Жената Стрелец винаги знае точно какво иска. Много лесно е да се намери общ език с нея - дори емоционалните изблици преминават бързо и без особени последици. А жените Стрелец са едни от малкото, които знаят как да съчетаят две на пръв поглед несъвместими неща - вкусно готвене и перфектна фигура. Просто не очаквайте, че тя ще направи точно това - тази жена има достатъчно интереси освен личния си живот.

Освен това жената-Стрелец ясно знае какво е личната свобода и защо тя трябва да се спазва. И тя е в състояние разбираемо да обясни това на съпруга си, за да запази личното си пространство и да го научи на същото.

Жената Стрелец никога не скучае - тя винаги има куп интересни идеи, освен това, създадени специално за съвместно изпълнение. А активният и независим начин на живот като цяло е източник на нови теми за разговор.

КАК ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ ДЕМОНСТРИРАТ ЧУВСТВАТА СИ

Телец

Жените Телец ясно знаят как да организират комфорт в къщата и от какво се нуждае нейният уморен мъж. От тях стават много класическите патриархални съпруги, които са абсолютно доволни от ролята си. Те наистина знаят как да намерят удоволствие в домакинството и в блаженото безделие. Е, под "безделие" имаме предвид доста приятни неща- козметични процедури, психологическа релаксация, четене на полезна литература и други интересни занимания.

В допълнение към такава съпруга, мъжът винаги ще получи перфектния ред в къщата, отлична храна и внимателен слушател. В замяна той просто ще трябва да осигури на тази дама нормален стандарт на живот и реализиране на някои специфични, но много приятни нужди.

Освен това съвременните дами Телец някак неразбираемо успяват да съчетаят домакинството с работата. Как го правят, това е тайна, тъй като малко жени са в състояние да направят избор - кариера или семейство, а още по-малко да комбинират двете неща. Такива са жените Телец.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама