Как зодиакалните знаци демонстрират чувствата си


Как зодиакалните знаци демонстрират чувствата си
Снимка: iStock/Guliver

Овен: комплименти

Ако Овенът наистина обича, той обича истински и не спира да прави комплименти, защото именно от вас той черпи вдъхновението си. Овенът ви смята за интересни, умни и оценява вашия възглед върху живота.

Представителите на тази зодия са нетърпеливи да срещнат този, който ще ги вдъхнови и мотивира. Това не означава, че се влюбват във всички, които им се възхищават, но ако се съмнявате дали Овенът има чувства към вас, съветваме ви да вземете това предвид.

Телец: демонстрира любовта си

Телецът обича страстно и силно. Такива хора приемат приятелството сериозно и са лоялни. И в романтична връзка това само се усилва.

Ако Телец открито ви защитава или се опитва да покаже на хората, че сте двойка, значи има много силни чувства.

Близнаци: грижи

Това са най- щедрите и грижовни хора и тази функция често се пренебрегва от повечето им познати. Любовта на Близнаците е показана от желанието им да ви приготвят вечеря, да ви изненадат с парти, да ви се обадят, просто за да питат как сте.

Рак: странно поведение

Раците, като правило, са адекватни хора, така че когато до вас те започнат да се срамуват или да се държат странно, това веднага става забележимо.

Представителите на този знак са експлозивна смесица от емоционалност и прекомерно самосъзнание, така че преди да се избутат в неудобно положение и да проявят интерес, те ще направят всичко възможно, за да се уверят, че чувствата им към вас са истински.

Лъв: действа като че ли вече сте заедно

По отношение на отношенията, Лъвът излъчва самочувствие. Дори и да не го каже директно, просто наблюдавайте неговото поведение и веднага ще забележите, ако той има чувства към вас.

Дева: самоконтрол

Ако Девата ви харесва, нейният инстинкт да контролира себе си ще надхвърли всички граници. Девите няма да ви покажат странностите си, докато не разберат дали могат да ви имат доверие.

Везни: очарование

Когато се страхуват да признаят чувствата си, те се опитват да ви очароват с чара си толкова много, че вие ​​сами да направите първата крачка. Въпреки самочувствието и любовта, в романтична връзка Везните са много стеснителни.

Скорпион: много въпроси

Къде бяхте миналата седмица? С какво се занимава майка ви? Какви са вашите политически възгледи? Прекалено любопитният Скорпион винаги се страхува да бъде отхвърлен, изповядвайки чувствата си.

ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ ТЕЗИ ЗОДИИ СА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ

Стрелец: шеги със сарказъм

Тези хора се характеризират с "сух" хумор и не се справят много добре с емоциите. Любовта кара представителите на този знак да се шегуват и да дразнят обекта на своята симпатия. Така те ви изучават и се опитат да ви впечатлят.

Козирог: несигурност

Фразата „несигурност в себе си“ вероятно е последното нещо, свързано с Козирог. Но когато става дума за любов, нещата стават драстично сложни. Козирозите започват да се страхуват от обекта на своето желание и поведението им става нервно и напълно необичайно за тях.

Водолей: прекарване на време заедно

Водолеите са известни с това, че се държат арогантно в любовта и отношенията. Те са склонни да правят всичко по силите си, за да изглеждат като откъснати и незаинтересовани.

Но ако наистина Водолеят се интересува от вас, ще разберете. Вниманието му към вас е интензивно и много неочаквано, което предизвиква изненада и объркване.

Риби: постоянна комуникация

По поведението им е трудно да се разбере дали ви харесват или не. Но ако е така, тогава Риби ще се опитват да прекарат колкото се може повече време с вас.

Родените под този знак ще говорят с вас за всичко, ще ви изпращат съобщения в 3 сутринта и, може би, дори писма, написани на ръка. Повярвайте ми, ако Риби постоянно искат да общувате, най-вероятно те са влюбени във вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама