Зодиите, които излъчват отрицателна енергия


Зодиите, които излъчват отрицателна енергия
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, чието присъствие заразява другите с негативност. Затова трябва да общувате с тях много внимателно. Защото тази нежелана негативност често хората определят като лошо настроение. Това, обаче, влияе на околните и ги кара да се чувстват зле. Вижте кои са знаците, които излъчват отрицателна енергия по-често от другите.

Козирог

Това, което другите смятат за лошо настроение, е нормално за Козирога. За тези зодиакални знаци е много по-лесно да живеят, работят и усещат нещо, като са много ядосани и нервни. Уви, чувствителните хора усещат и приемат това, което прави Козирога още по-труден за комуникация.

Рак

Раците могат да излъчват негативност, насочена главно към себе си.Този знак винаги се критикува за нещо и това влияе на неговото настроение, което пък започва да потиска другите. Ето защо хората странят от Козирозите. Никой не иска да бъде зареден с негативна енергия.

Риби

Рибата може да зареди другите както с положителни, така и отрицателни емоции. Всичко зависи от това в  какво настроение ще се окаже в определен момент. Самите Риби обаче са добре запознати с тази особеност и активно я използват за собствените си цели .

Дева

Девите обикновено имат пълен контрол над емоциите си. Ето защо, ако Девата изведнъж започне да се изнервя - това доста плаши другите. В крайна сметка, дори ако такъв разумен и необезпокояван човек започне бавно да се паникьосва, тогава нещата определено стават сериозни. Чувствайки се зле, Девата предава тази негативна енергия на всички около нея.

ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ ТЕЗИ ЗОДИИ СА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ

Водолей

Водолеят е много по-лесен за действие и вземане на решения, когато паниката го е обзела. Това е неговият основен метод на работа - да остане спокоен и сериозен, докато всичко наоколо е податливо на емоциите. Да бъдеш „стълбът на адекватността” сред хаоса. Водолеят запазва самообладание, но винаги предава лошата енергия на други хора.

Скорпион

Скорпионите превъзходно контролират емоциите и настроението си. Но това по никакъв начин не помага да се контролира необходимата атмосфера. Ако Скорпионът е нервен - всеки, който е наблизо, ще бъде нервен - толкова голяма е силата и страстта, излъчвани от този зодиакален знак. Това обаче работи и с положителни емоции на зодията - с тях Скорпионите заразяват другите също толкова лесно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама