Зодиите, които ще ви оставят в най-трудния момент


Зодиите, които ще ви оставят в най-трудния момент
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията разделя всички зодиакални знаци в три групи, едната от които се нарича променлива. Тя включва следните зодии: Риба, Дева, Близнаци, Стрелец. Представителите на тази знаци са много непостоянно, все едно имат две лица и като цяло са предразположени към предателство. За да бъдем внимателни в отношенията си с тези зодии и да не позволим да ни наранят, хубаво е да знаем основните черти на характера им.

Близнаци

Това е най-двойственият знак. Често хората казват, че в Близнаци живеят двама душа и в това има много истина. Докато са най-верните приятели и са готови на всичко за вас, изведнъж те могат да се превърнат във ваш враг. Без да дават много обяснения, само защото така са го почувствали, Близнаци ще ви предадат и ще си тръгнат от вас. За всеки предателството е плашещо, защото винаги се случва неочаквано. Човекът, който считате за най-добър приятел до вчера, сега може да се превърне в безмилостен враг. Такъв е случаят с Близнаци. Пазете се от тези хора, защото колкото и да им обяснявате, че сте им верни, ако те са си наумили, ще ви наранят.

Риби

Безволни и слаби знаци, Рибите през целия си живот търсят как по най-добрия начин да уредят сметките си с другите. Те могат да предадат не само интересите на близките си, но и собствените си идеали. Ако хората от зодия Риби осъзнаят, че това е полезно за тях, те ще променят своите чувства, както и обкръжението само за една нощ. Нестабилността и лицемерието са характерни за някои от представителите на зодия Риби. В същото време те могат да представят безнадеждната си ситуация в такава трагична светлина, че някои чувствителни хора дори ще ги съжалят. Рибите може да станат по-отговорни и добре само ако осъзнават, че ако искат хората да ги уважават, те също трябва да уважават и почитат другите.

РАЗБЕРЕТЕ КОИ СА ЗОДИИТЕ, КОИТО СА НАЙ-НЕЩАСТНИ В ЛЮБОВТА

Дева

Девите много често могат да ви предадат, за да се предпазят от нещо. Ако по някакъв начин са почувствали, че някой не е искрен с тях или пък че може да ги нарани, те много внимателно ще обмислят всеки един свои ход и ще действат. В най-неподходящия момент, те ще ви предадат без да им мигне окото. Ако искате да се предпазите от това, поговорете с Девата, като й обясните, че всички притеснения са в нейната глава и вие никога не сте мислили нещо лош. Девата може да предаде колега, ако иска да заеме неговото място. Тя няма да се спре пред нищо, за да постигне това, което си е наумила, но по този начин може да нарани най-близките си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама