Как изглежда сродната душа на всяка зодия


Как изглежда сродната душа на всяка зодия
Снимка: iStock

Сродната душа е онзи човек, който е най-големият ни поддръжник, адвокат и фен. Той иска да постигнем мечтите си и би сторил всичко, за да ни помогне да ги осъществим. Няма нужда да разговаряме с него, за да разберем какво мисли и чувства, защото погледът говори повече от всички думи. В негово присъствие се чувстваме щастливи и пълноценни. Ето как изглежда сродната душа на всяка различна зодия. 

Овен

Вашата сродна душа трябва напълно да ви разбира и вижда потенциала ви, макар и вие да не го правите. Може да бъдете щастливи да си стоите вкъщи, да работите една и съща работа 30 години, но вашата сродна душа има по-големи планове за вас и бъдещето ви.

Телец

Имате нужда от сродна душа, която може да застане срещу вас и да ви предизвика. Нямате нужда от някой, който просто пасивно стои, докато взимате безразсъдни решения, а такъв, който е на същата страница, както вас и е готов на всичко. Вашата сродна душа трябва да бъде истински партньор и някой, който ще ви окуражава да растете. Не искате да падате под нивото им, а да отидете на тяхното.

Близнаци

Имате нужда от сродна душа, която осъжда вашите идеи като ирационални и глупави, но ви подкрепя, дори когато сте решили, че вашето мислене е прекалено неконвенционално и странно. Вашата идеална сродна душа е вашият застъпник и ви подкрепя, дори когато всички други се съмняват.

ТЕЗИ ЗОДИИ МЕЧТАЯТ ТАЙНО ЗА ПОЧИВКА БЕЗ ПАРТНЬОР

Рак

Имате нужда от сродна душа, с която може да споделяте всичките си емоции по всяко време, без да ви съди. Той е най-добрият ви приятел, вашият терапевт и родител в един и същи човек. Той винаги е там, когато имате нужда.

Лъв

Сродната ви душа трябва да ви кара да свалите маската, която слагате пред другите, за да може да разкриете истинската си същност. През повечето време нямате проблем с това да бъдете в центъра на вниманието, макар че чувствате значително напрежение да бъдете най-добрите, когато сте около хора. Но вашата сродна душа вижда истинското ви лице и приема, че не сте перфектна. 

Дева

Имате нужда от сродна душа, която ви помага да приемате и обичате себе си. Имате склонност да бъдете прекалено строги и критични към себе си заради грешките си, затова ви трябва някой, който да ви покаже колко сте ценни, че заслужавате да бъдете обичани, а несигурността ви е просто загуба на енергия.

Везни

Трябва ви сродна душа, която ви помага да оцените да бъдете сами. Свикнали сте постоянно да бъдете заобиколени от хора, затова, когато започнете връзка с някого, имате нуждата постоянно да бъдете с него. Вашата сродна душа ви показва, че сте напълно достатъчни и да бъдете напълно сами може да бъде толкова удовлетворяващо и приятно, както да бъдете сред останали хора. Когато се чувствате добре в собствената си компания, ставате по-независими и самодостатъчни.

Скорпион

Най-важното нещо, от което имате нужда, е сродната ви душа да бъде човек, на когото може да вярвате. Вие не се доверявате лесно и това ви наранява. Страхувате се, че ако направите грешка и позволите на някого да ви види такава, каквато сте, те ще ви отхвърлят. Заслужавате някого, който ви кара да се чувствате, че може спокойно да отворите сърцето си.

5 причини да ходите на срещи, ако току-що сте приключили връзка

Стрелец

Имате нужда от сродна душа, която е гъвкава и не се страхува от промяната, а й се наслаждава. Не искате някой, който никога не иска да прави или да ходи някъде, тъй като нямате търпение за това. Трябва ви човек, който също обича приключенията и знае какво ви носят.

Козирог

Трябва ви сродна душа, която може да вижда истинското ви лице. Може да изглеждате като предвидима, консервативна и твърда, но истината е, че вие сте много повече от всичко това. Много повече неща се случват под повърхността и имате нужда от някой, който ще отдели време, за да ви опознае и оцени. Когато имате някого до себе си, на когото да вярвате, ще бъдете способни да се отпуснете и да разширите света си.

8 грешки, които почти всяка жена допуска, когато има връзка

Водолей

Трябва ви сродна душа, която ще ви заземява. Имате толкова много идеи и мисли, че вие е трудно да се фокусирате върху едно нещо. Трябва ви някой, който може да ви осигури стабилност и да ви позволи да развиете креативните си способности без притеснение. Сродната ви душа е вашата скала и ви дава стабилна основа, за да се чувствате достатъчно сигурни, за да скочите към бъдещето.

Риби

Трябва ви сродна душа, която ви вдъхновява и подкрепя. Когато сте способни да се свържете с някого на дълбоко емоционално ниво, сте способни да изразите себе си креативно и имате по-положително мислене. Когато сте сами, имате склонност да изпадате в негативно настроение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама