Как различните зодии показват, че не харесват някого


Как различните зодии показват, че не харесват някого
Снимка: iStock

Овен

Овните постоянно се срещат с нови хора, създават нови приятели и имат нови преживявания, така че когато тайно не харесват даден човек, те ще се преструват колкото могат. Но когато ги питате какво правят и ви кажат, че са заети, рано или късно ще разберете, че се опитват да ви изключат от ежедневието си.

Телец

Телецът се отваря бавно и се доверява само на хората, които чувства най-близки. Когато тайно не ви харесват, те стратегически ще слушат, за да разберат целия ви проблем, но няма да споделят нито един техен.

Вижте още: Как изглежда любовта между две еднакви зодии

Близнаци

Близнаците обичат да се социализират, но само с хора, които намират за стойностни, приятели, които стимулират нуждата им от интригуващи разговори. Когато не ви харесват, те ще прекратят разговорите ви - вместо да отговорят и да ангажират разговора, те просто ще ви кимнат или измърморят нещо.

Рак

Ракът поддържа близкия си вътрешен кръг от приятели и не допуска другите лесно. Ако не ви харесват, вероятно никога няма да разберете, защото те ще кажат само на най -добрите си приятели за това.

Лъв

Лъвът има умение да бъде център на внимание и може да бъде наистина страхотен домакин. Те са високоенергийни индивиди, които имат много активен социален живот. Когато Лъвът тайно не ви харесва, те ще ви поканят на парти и ще ви кажат да доведете приятел, но едва ли ще говорят с вас, докато сте там. И тогава ще започнат да изпращат текстови съобщения на вашия приятел и преди да го разберете вие няма да сте в картинката.

Дева

Девата е роден помощник. Те обичат да бъдат хипотетични терапевти на приятелите си. Когато Девата тайно не ви харесва, тя ще е малко подла - ще ви даде най-лошия съвет, правейки го да изглежда супер.

Везни

Везните са супер лесни за разбиране и не могат да влизат в преки конфликти. Когато Везните не ви харесват, те ще закъсняват и отлагат уговорките ви до безкрай.

Скорпион

Скорпионите са брутално честни, но само с любимите си хора. Те казват на най-добрия си приятел, че тези дънки го правят дебел, но ако тайно не ви харесват, ще ви кажат, че краката ви изглеждат супер секси.

Стрелец

Те имат приятели от всички краища, защото са естествени авантюристи, които не могат на едно място. Товаа работи в тяхна полза, когато някой им е антипатичен. Ще ви казват, че са в чужбина, имат работа или друга уговорка, докато не се откажете.

Козирог

Козирог е типът приятел, който вярва, че всички отношения трябва да се поддържат стриктно. Те стават приятели само с хората, на които действително се радват, а другите дори не забелязват.

Водолей

Водолеят не образува бързо връзки. Приятелствата им растат бавно с течение на времето, така че не са от хората, които ще срещнете на парти една вечер и ще обядвате с тях на следващия ден. Когато не ви харесва, Водолеят ще направи всичко възможно, за да ви попречи да научите каквото и да е за личния му живот.

Риби

Рибите са страхотни приятели, пълни със състрадание и съпричастност. Те са онзи човек, който ще остане при вас цяла нощ, ядейки сладолед. Когато не ви харесват, никога няма да инициират някой от любимите си дълбоки разговори. Просто ще кажат нещо от „Проблемът не е твой, не се напрягай“ и ще тръгнат за спешна въображаема среща, изникнала в последния момент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама