Как се лекува разбито сърце според зодията


Как се лекува разбито сърце според зодията
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всеки преживява тъгата по различен начин – някои хора предпочитат да се затворят в себе си, други загърбват проблемите като не мислят за тях, а трети не се притесняват да поискат помощ от близки и приятели. Истината е, че точен лек за разбито сърце не съществува, но пък зодиакалният знак и характеристиките, които той носи, могат да ви помогнат отново да се радвате на живота.

Овен

Когато е жестоко наранен, на Овена му е трудно даже да диша! Въпреки, че е огнен знак, той се чувства като полят с ледена вода, когато настъпи раздялата с партньора. Особено, ако разривът в отношенията не е по негово желание... И понеже вярва, че както в любовта, така и във войната всичко е позволено, представителят на този зодиакален знак ще направи всичко, за да съхрани връзката. Ако не успее, бъдете сигурни, че ще се отдаде на безпаметни вечери с приятели.

Телец

Този знак цени спокойствието повече от всичко друго. Ако сигурността му е разклатена, по-добре бягайте надалеч. Разбира се, Телецът е твърде горделив, за да покаже, че страда, но бъдете сигурни, че е така. Макар да изглежда, че преживява разбитото сърце по съвсем спокоен начин, в главата му вече има стотици идеи за отмъщение.

Близнаци

Близнаците са свикнали всички да ги обичат, канят и държат за ръка и наистина не могат да проумеят защо някой ще ги изостави. А когато това се случи на обичаното лице ще изпращат съобщения, ще се обаждат по телефона, ще чакат пред дома му, ще пишат имейли и ще разговарят с всички, които имат контакт с любимия. Когато се уморят от това преследване, Близнаците просто ще намерят някое интересно занимание, с което да се разсейват.

Рак

Нека не забравяме, че Ракът е най-емоционалният знак в зодиака. Ако имате връзка с човек от тази зодия, бъдете сигурни, че той е силно привързан към вас и мисълта, че може да ви загуби, го ужасява. Трудно можем да кажем, че Ракът лекува разбитото сърце по някакъв начин – той просто живее в безтегловност и меланхолия.

Лъв

Гордият лъв страда драматично, открито. Всички трябва да знаят, че е е наранен и всички трябва да тъгуват с него. Трудно понася раздялата и понякога не разбира дали това е заради наранената му суета, или заради разбитото сърце. В крайна сметка, един истински Лъв може да излекува разбитото си сърце с обожанието на околните – колкото повече хора му казват, че е прекрасен и не заслужава да страда, толкова по-бързо се възстановява.

Дева

Много трудно хората от тази зодия са изоставяни, защото те гледат да задоволят всяко желание на своя партньор, за да си подсигурят любовта му. Ако все пак се стигне до това, Девите ще направят всичко, за да разберат причината. Ще похапват от любимия си черен шоколад, ще въздишат и ще обмислят какво съобщение да изпратят на любимия си човек, докато не намерят друг, който да обсипват с внимание.

Везни

Везните са доста хармонични личности и се стараят да запасят самообладание дори и в най-обърканите ситуации. Пред другите ще са усмихнати и ще се преструват, че те са изоставили партньора си, а не обратното. Но вкъщи ще си хапват сладкиши, ще плачат и ще се събуждат на възглавницата, която е запазила парфюма на човека, когото все още обичат.

Скорпион

Тази зодия страда като никоя друга, особено когато е влюбена и изоставена от човека, когото искрено обича. Не знае към кого да се обърне, с кого да говори, защото за Скорпиона най-голямата мъка е любовната и няма нищо по-страшно от разбитото сърце. Няма приятели, не съществуват кафенета, няма и питиета, които да помогнат да се преодолее раздялата.

Стрелец

За да преодолее мъката от разбитото сърце, Стрелецът ще избяга от суровата действителност по всички възможни начини. Първо ще се опита да отпътува към някой далечен град, но ако това не е възможно, просто ще се отбие в любимия ресторант или ще се разходи из града. За него е важно да има с какво да се разсейва.

Козирог

Козирозите са изключително амбициозни като характер, затова са твърдо решени да разрешат мистерията около изоставянето им. Буквално няма да могат да заспят, докато не върнат лентата назад, за да разберат къде са сбъркали. След това с типичната си решителност ще продължат по своя път с гордо вдигната глава, без да се връщат към спомените.

Водолей

Не е трудно да различите Водолей, чието сърце е разбито – той обикаля от кафене на кафене и от приятел на приятел. Обяснява на всички какво му се е случило и иска съвет. Всъщност, Водолеите рядко си дават сметка, че споделят твърде много за отношенията си със странични хора, вместо с техните партньори.

Риби

Да си го кажем честно – Рибите обичат да страдат в самота. Те са носталгични по природа, така че не очаквайте да ги видите по заведенията с приятели. Самосъжалявайки се и неразбирайки защо са отхвърлени от партньора си, Рибите си припомнят и други раздели, при които са мислили, че земята ще спре да се върти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама