Как всяка зодия мечтае да празнува Свети Валентин


Как всяка зодия мечтае да празнува Свети Валентин
Снимка: iStock

На празника на любовта ресторантите са препълнени с влюбени двойки, но дали това е мечтаният начин за празнуване и какво наистина ще зарадва сърцето на любимият ви?

Днес ви представяме как всяка зодия иска да отбележи празника на любовта:

Овен

Желанието на Овена за приключения съществува и на Свети Валентин. Тези хора искат нови преживявания вместо традиционни подаръци. Е, оставете сърцевидните кутии и сантименталните картички у дома.

Телец

Момичетата Телци обичат да празнуват Свети Валентин, стига да не прекалявате. Големите жестове на любов са добри, но за тях личната връзка е по-важна.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за март 2024

Близнаци

Най-добрата черта на Близнаците е тяхната адаптивност. Те ще приемат всяко предложение и дори ще пропуснат тържеството. Те просто не приемат Свети Валентин твърде сериозно и не знаят защо се вдига такъв шум около него.

Рак

Емоционалната зодия тайно се надява на истинско празнуване на този празник. Обичат балони във формата на сърце, листенца от рози и шоколад.

Лъв

Лъвовете са известни със своята лоялност и любов, така че виждат Свети Валентин като възможност да покажат тези чувства. Вместо да чакат партньора си, те са по-склонни да планират нещо.

Дева

За практичните Деви е напълно в реда на нещата да не празнуват празника. Те не виждат причина да харчите пари за цветя, които в крайна сметка ще увехнат.

Везни

Везните следват сърцата си, така че независимо дали го признават или не, Свети Валентин е важен празник за тях. Силно се надяват на изненада или някакъв романтичен жест.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 12-18 февруари 2024

Скорпион

Страстните Скорпиони не пренебрегват този празник, но с удоволствие биха го прекарали на гърба си... и в още няколко интересни пози.

Стрелец

Оптимистичните и обичащи забавленията Стрелци не са „луди“ по романтиката на Свети Валентин, но оценяват възможността да прекарат деня с тези, които обичат, независимо дали става въпрос за партньор или приятели.

Козирог

Козирозите са убедени, че този празник е създаден за харчене на пари. Е, те всъщност не искат да го празнуват. Добре е да ги изведете на вечеря, но не очаквайте да се зарадват на плюшеното мече.

Водолей

Не че Водолеите не обичат романтиката, но това просто не е тяхното нещо. Те обаче никога няма да откажат възможността да празнуват с приятели. Е, на 14 февруари предпочитат да празнуват Деня на приятелите.

Риби

Никой няма по-безкористно сърце от Риби, които наистина обичат Свети Валентин. Любимата им част са подаръците, но не тези, които получават, а тези, които подаряват. Същото важи и за всички други празници и тържества, където става дума за подаръци

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама