Как зодията на майката влияе върху бъдещето на децата


Как зодията на майката влияе върху бъдещето на децата
Снимка: Istock

Няма двама еднакви родители и всеки е перфектен за своето дете! Може да се учудите, но стилът на родителство на всяка майка е до голяма степен повлиян от техния зодиакален знак, заедно с астрологичната съвместимост, която съществува между родител и дете. А ето и как зодията на майката влияе върху бъдещето на децата.

Овен

Животът е пътуване към приключение и съвършенство, ако сте майка Овен. Имате големи очаквания към децата си и ще ги научите да се изправят лице в лице с проблемите. Понякога може да сте настоятелни или прекалено груби, но имате най-добри намерения.

Телец

Ще обсипете децата си с всичко възможно, включително любов и толерантност. Упоритостта на майката Телец обаче може да влезе в игра, когато детето достигне тийнейджърска възраст - и това може да не е непременно хубаво. Нейният инат често се оказва проблемен и когато каже „не“, тя наистина го има предвид и няма колебание.

Най-късметлийският ден за всяка зодия за лято 2023

Близнаци

Близнаците са въздушен знак, така че може да изглежда, че майката Близнаци живее в собствената си глава. Те са добре известни със своята променливост и докато това зависи от други аспекти в картата, Близнаците не са най-обгрижващите и възпитаващи родители. Те просто са такива - най-щастливи в социална обстановка или на събиране с други хора, отколкото вкъщи с деца. Променливостта на Близнаците не винаги работи добре с деца, които се нуждаят от структура и за Близнаците е трудно да поемат повтарящи се задачи или да прекарват часове наред с деца.

Рак

Жените Рак са известни със своите родителски умения и се смятат за едни от най-добрите майки от астрологична гледна точка. Раците често се наричат “майката на зодиака”, защото те са грижовни по природа и се интересуват от емоционалната страна на всичките си взаимоотношения. Майките Рак често се оказват, че играят много различни роли за своите деца: треньор, учител, доставчик, болногледач и приятел. Нейните емоционални възходи и падения обаче понякога са доста трудни за живеене и дори по-трудни за разбиране.

Лъв

Майката Лъв ще създаде много смях и енергия у дома. Лъвът защитава децата си като майка мечка и ще стовари мощта си върху всеки, който мисли по друг начин. Ако сте израснали с майка Лъв, тя може да е изглеждала повече като най-добър приятел поне през част от времето и е имала способността да се свързва и с вашите приятели.

Вижте още: Тези зодии ще се влюбят през юли 2023

Дева

Девата е силно свързана с детайлите, когато става въпрос за отглеждане на деца. Тя ще постави високи стандарти по отношение на управлението на дома и всички дейности на децата, които биха изтощили и възрастен човек. Девата изпитва нужда да е заета, което може да стресира всички.

Ако сте израснали с майка Дева, понякога може да ви е било малко трудно, но макар тя често да е изглеждала критична, в крайна сметка сте научили, че иска само най-доброто.

Везни

Родителският стил на Везните е спокоен и креативен с подход, движещ се по течението. Домът ще бъде красив, децата добре облечени и щастливи, а Везните ще могат да говорят с тях за почти всичко. Единственият недостатък е, че Везните мразят конфликтите, които непременно се случват понякога, така че ще трябва да се намери баланс между това да се носи по течението и твърдата структура.

Майката Везни може да е изглеждала много променлива на моменти, но винаги е била последователна по отношение на правилно срещу грешно, морално срещу неморално.

Вижте още: От какво трябва да се пази всяка зодия в сезона на знака Рак

Скорпион

Дълбоката и безусловна любов на Скорпиона към децата ѝ ще помогне много по отношение на майчинството и създаването на щастлива домашна среда. Майката Скорпион ще направи всичко необходимо, за да възпита децата си по правилния начин, за да се подготвят за живота. Тя обаче трябва да ограничи част от настояването си всичко да е точно както тя иска, защото отглеждането на малките може да стане объркано и да има много неочаквани обрати. Израстването с майка Скорпион може да бъде вълшебно, вдъхновяващо и понякога малко плашещо, в зависимост от нейното настроение.

Стрелец

Майката Стрелец смята децата за най-голямото приключение в живота ѝ и ще се погрижи те да растат радостни и оптимистични. Тя ще опита всичко възможно, за да общува с тях, когато е необходимо. Тази мама просто иска да се увери, че има малко време за собствените ѝ приключения, защото един отегчен Стрелец няма как да е щастлив.

Козирог

Козирогът е създадена да бъде майка, тъй като сигурността, която семейството и домът могат да донесат, е това, което повечето родени под този знак искат. Тя ще бъде строга, но справедлива и ще учи децата си, че правилата съществуват с причина. Майката Козирог просто трябва да се увери, че има място за грешки и да създаде забавни моменти, така че не всичко да се превръща в структура и правила.

Вижте още: Животът на тези зодии ще се промени в края на юни 2023

Водолей

Водолеите ще бъдат най-готините майки. Домашният живот ще бъде забавен, свободен и вероятно еклектичен, а децата ѝ ще се радват на всякакви приключения, пътувания и нетрадиционни приятели. Освен това, мама Водолей е много социална, така че къщата ѝ може да е като магнит за други деца. Но в даден момент тя ще трябва да се научи да поставя граници и правила.

Риби

Майката Риби е олицетворение на чувствителност, любов и състрадание към децата си. По всяка вероятност Рибите ще разберат, когато нещо не е наред с детето ѝ, дори да не е физически близо заради дълбоката интуиция и свързаност, която ще почувства. Нейните чувствителни настроения може да са трудни понякога, особено ако децата нямат никакви водни планети, и може да е имало случаи, в които тя е изглеждала жертва на обстоятелствата по някакъв начин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама