Какво я очаква всяка зодия през лято 2023


Какво я очаква всяка зодия през лято 2023
Снимка: iStock

Макар температурите навън да не са особени летни, всички тръпнем в очакване на дългите дни с топли слънчеви лъчи. А ето и какво са подготвили планетите за всяка една от зодиите.

Овен

Лято 2023 на Овните ще бъде низ от различни темпове и събития. Разпределете правилно времето си между задължения и развлечения. Ще имате и затруднения, но ще ви е по-лесно да ги преодолеете, ако си направите дългосрочен план още в първите дни. В повечето трудни моменти ще имате нужната подкрепа и ще получите бързи резултати, дори да става въпрос, че сте тръгнали директно от нулата.

След като Марс, който ви управлява, мине в ретроградно движение ще ви е нужна максимална концентрация, за да отсявате недоброжелателите. Напрежението и стресът ще са ви спътници и за да се справите с тях, трябва да излизате по-често сред природата.

Тези 2 зодии ще сбъднат най-голямата си мечта през май 2023

Телец

През топлите месеци от годините ще ви се случват интересни неща. Ще можете да действате и самостоятелно. Приятните емоции ще са свързани с отношения от всякакъв характер. Ще имате нови контакти, работа и ще можете да се справите с всичко. В интерес на истината през лятото ще има баланс между работа и личен живот. Трябва да внимавате с кого работите и с кого сключвате финансови сделки. Не са изключени непредвидени обстоятелства, които да попречат на успеха ви.

Близнаци

Едно от най-хубавите ви качества е да бъдете положително настроение към всяка една ситуация. Вие знаете, че чашата е наполовина пълна и именно това ще бъде водещо през лятото. Често ще имате подводни камъни и за да ги избегнете, трябва да ги не избързвате със заключенията в сложни ситуации и да не се радвате прекалено, когато всичко върви добре. Опитайте се да стабилизирате позицията си и да се подготвите за юли и август, когато неяснотите ще са повече. Ще имате разногласия с партньорите си и затова е добре да бъдете тактични и внимателни към всеки един от тях, за да избегнете недоразуменията.

Рак

Отношенията през лятото ще бъдат нестабилни, точно както и емоционалното ви състояние. Тези, които са във връзка, трябва да бъдат по-търпеливи и да не влизат в конфликти, а да се поставят на мястото на другия. Понякога това звучи по-трудно, отколкото всъщност е. Запомнете, че не винаги вашите емоции и чувства са най-важни.

Лъв

Онези, които са сами, ще открият своята любов. Тези, които са обвързани, ще развият взаимоотношенията си и ще надградят. Възможно е и много да се сгодят или оженят. Важно е да отделяте повече време на половинката си и по-малко на приятелите. Като цяло лятото ще е хубаво и с много потенциал за развитие.

6-те типа съвместимост в астрологията

Дева

Време е да спрете да се изживявате като „кошче за душевни отпадъци“. Имате достатъчно проблеми, върху които да се фокусирате. Това лято може да е полезно да преодолеете травмата, която сте преживели, или като вземете терапевт, медитирате или просто отделите повече време за дълги разходки. Правенето на неща, които ви карат да се чувствате спокойни и уравновесени, може просто да ви помогне да издигнете граници, за да въведете по-здрави взаимоотношения.

Везни

Това лято ви предлага шанс за здрава, стабилна и дългосрочна любов, просто трябва да държите очите и сърцето си отворени. Спрете да чертаете планове, за които сте твърде големи. Понякога е нужно просто да се пуснете по течението, за да изживеете едно незабравимо лято.

Скорпион

Ще се движите от една крайност в друга. Все пак ще можете да утвърдите позициите си и да повишите жизнения си стандарт, тъй като ще видите неща, които остават скрити за други. Ще създадете и нови връзки. Не е изключено да имате крахове. Хубаво е да погасите задълженията си и да не се натоварвате с повече задачи, отколкото можете.

Стрелец

Лятото ще започне с малки, но приятни успехи. Можете да смените работата, да обновите интериора си или пък да организирате пътешествие. От началото на юни до края на юли е добре да работите върху това да направите позициите си стабилни. За да постигнете целите си, ще ви е нужна воля, а понякога и твърдост. В крайна сметка накрая ще откриете, че победителите не ги съдят.

2 зодии, на които всички ще завиждат през май

Козирог

Началото на лятото ще ви е малко трудно, но всичко ще се нормализира. Хубаво е да не влизате в интриги и да не давате ухо на клюки. Също така, през топллите месеци ще успеете да завършите всички „недовършени“ неща. Пътуванията ще са в повече. През лятото може да се наложи да се занимавате с имотни въпроси, но не едва ли ще стигнете до окончателно решение, затова и не влагайте толкова енергия. В края на годината може да се наложи да променяте често решенията си, но това не трябва да ви тревожи.

Водолей

През това лято можете да откриете своята сродна душа. Топлите месеци са благоприятни и за започване на бизнес. Трябва обаче да бъдете внимателни и да не карате човекът до вас да се чувства ощетен. Добрата комуникация е от съществено значение, защото именно тя ще развие взаимоотношенията ви.

Риби

Любовта витае във въздуха и за вас. През най-хубавите месеци от годината определено можете да срещнете потенциалния си партньор. Романтиката и споделеността ще ви карат да се чувствата добре. Август може да бъде по-критичен за повечето. Добре е да завършите сезона, като изгладите недоразуменията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама