Какво значи, ако сънувате, че сте голи


Какво значи, ако сънувате, че сте голи
Снимка: iStock/Guliver

Силата на сънищата винаги ни е вълнувала. Какво значат те, имат ли някакво специално предзнаменование или са просто плод на фантазия? Мнозина вярват, че сънищата са мост между подсъзнанието и съзнанието, място, което може да ни свърже с Вселената и да видим „зад завесата” на живота.

Вчера вече ви споделихме какво е значението на сънищата, в които сте бременни или виждате бременна жена. Днес обръщаме поглед към друг изключително разпространен сън – този, в който сте голи. Независимо от контекста – дали е еротичен, засрамващ или просто ви кара да се чувствате неудобно, голотата носи своето значение.

Ако сте голи на обществено място - чувствате се уязвими в реалността. Може да става дума за тайна, която криете или за разкриване на сърцето пред любим човек. Не се опитвайте да бъдете такива, каквито в действителност не сте. Ако никой не ви забелязва, значи страховете ви са неоснователни.

Ако сънувате, че сте само наполовина голи е много важно да забележите коя е голата ви част. Различните части от тялото ни имат различно психологическо значение. Голите гърди се свързват с майчинството – притеснявате се от реакцията на майка си по важен казус или се съмнявате в собствените си майчински способности. Ако интимната ви област е на показ, това може да е знак за сексуален комплекс, от който трябва да се освободите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама