Какъв пенсионер ще е всеки зодиакален знак


Какъв пенсионер ще е всеки зодиакален знак
Снимка: Istock

Всеки от нас остарява по различен начин. Има значение темпераментът, чертите на характера, силните и слабите страни. Но има някои общи тенденции, които определят начина ви на живот и съзряване чрез зодиакалните знаци.

Овен

Овните пренебрегват възрастта си, живеят в настоящия момент, весели и млади са до края на живота си. На 60 години те носят "кожено яке" и показват толкова много енергия, за каквато някои 20-годишни не могат и да мечтаят.

Телец

Телците обичат да ядат малко повече, така че могат да напълнеят с възрастта. Те не са нито физически, нито психически гъвкави, но са издръжливи и дълголетни.

Вижте още: До 15 септември: Ретрограден Меркурий ще повлияе на любовния живот на тези зодии

Близнаци

Близнаците си поставят цели в ранна възраст и обикновено ги постигат. И в зрелите си години те са активни, продължават да работят, напредват и се развиват.

Рак

Някои Раци никога не остаряват, но много от тях в зряла възраст стават истински баби и дядовци и изискват голямо уважение от по-младите.

Лъв

Лъвовете са спокойни и защитници. На стари години те вече са хора с опит, спокойни са, искат да бъдат авторитет и пример за мнозина.

Дева

Девите започват да гледат негативно на света около себе си с възрастта. Те са критични, опитват се да поддържат форма, грижат се за здравето си, стремят се към съвършенство. На стари години са строги, умни и винаги добре облечени дами и господа.

Везни

Везните се грижат за външния си вид, намират методи за подмладяване и винаги си мислят, че изглеждат по-млади, отколкото са в действителност.

Вижте още: Тези зодии ще получат блага вест до края на август 2023

Скорпион

Скорпионите в напреднала възраст са важни и уважавани личности. Мислят, че са философи, че са мъдри, но са твърде фокусирани върху целите и вярванията си. Често са упорити и напористи към по-младите.

Стрелец

Стрелците се опитват да не забелязват възрастта си и очакват комплименти за външния си вид. Те запазват своята привлекателност и еротичност дори до дълбока старост.

Козирог

Козирогът се ражда като "старец", винаги мъдър и сериозен, отговорен и спокоен. С напредването на възрастта тази зодия става по-жизнерадостна и детска.

Водолей

Водолеите са необичайно сериозни като възрастни. В напреднала възраст те могат да станат ексцентрични, не се интересуват от мнението на другите и са много непредсказуеми.

Риби

Рибите много се страхуват от старостта, затова постоянно теглят черта, за да видят къде се намират в живота и обобщават постигнатите резултати. Поради прекомерни грижи те могат да живеят по-кратко, отколкото биха живели иначе.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама