Край на самотата: Тези зодии срещата сродната си душа до края на месеца


Край на самотата: Тези зодии срещата сродната си душа до края на месеца
Снимка: iStock

Месец октомври носи енергията на числото 8, което освен върху финансите, бизнеса, законността, реда и дисциплината оказва влияние върху страстта, желанието, но и емоциите. Този месец дава шанс на тези 2 зодии да срещнат сродната си душа, независимо дали са сами или във връзка, в която се чувстват самотни.

Вижте още: Големият седмичен хороскоп за 9 - 15 октомври 2023

Телец

Октомври месец ви дава възможност да срещнете вашата половинка на кратки пътувания, в квартала или в институция. Той ще е напълно непознат за вас, но едно внезапно и неочаквано сблъскване с него ще стане причина за разговор, който ще даде началото на една огромна любов, за която сте мислили, че съществува само в книгите. Този мъж е възможно да бъде по-млад от вас, но това няма никакво значение за сродните души.

Стрелец

Октомври месец е съдбовен за вас в личен план и носи енергията на кармата. Може да срещнете сродната си душа, а чувството при срещата ще ви подскаже, че го познавате от 100 години. Това е месец, в който ще се случат революционни неща. Срещи и запознанства могат да се случат неочаквано в някое кафене, ресторант или нощен клуб.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 9 - 15 октомври 2023

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама