Любовен хороскоп за май 2020


Любовен хороскоп за май 2020
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Очаква ви много любопитен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и причината за това винаги е била пред очите ви. Очаквайте твърдо доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте и отворете сърцето си. Да обичаш е трудно, да позволиш да бъдеш обичан - още повече.

Телец

Умът ви е настроен адски приключенски и въпреки че в главата си имате десетки секс сценарии, химията с партньора ви се размива. Може би сте на различни вълни в момента, но ще бъде във ваш плюс, ако се опитате да осъществите всичките си копнежи.

Близнаци

Припомнете си, че ако даден човек вече не е до вас, то не е трябвало да бъде. Не поглеждайте назад, не питайте защо и не мислете за причината. В момента имате най-голяма нужда от това да погледнете към себе си и да намерите мир в душата си. Всичко останало ще си дойде на мястото.

Рак

През май месец Раците ще са между "чука и наковалнята" в любовен план. Не е изключено двама души да се борят за сърцето ви - тук няма правилно и грешно решение, за това не приемайте ситуацията като ултиматум. От друга страна можете да се окажете по средата на семеен скандал, в който е замесен и партньорът ви. Не взимайте прибързани решения, преди да изясните собствените си чувства.

KАК ОБИЧАТ РАЦИТЕ: 20 ЛЮБОПИТНИ ФАКТА

Лъв

Лъвовете за първи път от много време ще са лишени от обичайната си увереност. Може би не получавате това, от което имате нужда и търсите вината в себе си. Не забравяйте, че партньорът ви не чете мисли и понякога е нужно да кажете от какво имате нужда, за да вървят нещата напред.

Дева

Вие сте последователни и достатъчно добре познавате себе си. Доверявайте се повече на хората от близкото ви обкръжение, има причина те да са там. Оставете се "по течението" и не мислете прекалено много, не анализирайте всяка стъпка, защото ще се побъркате. Каквото е писано, това ще се случи.

Везни

Постарайте се да прекарате малко повече време у дома този месец. Насладете се на това, което съдбата ви предлага, ще ви се отрази добре. А що се отнася до любовта, партньорът ви няма да има нищо против да прекарате няколко дни, сгушени на дивана. Ето че май ще се окаже месец за споделеност!

Скорпион

Любовта ще бъде от вашия отбор през този приказен пролетен месец. Очакват ви откровени разговори, много страстни моменти в спалнята, а всичко това ще е гарнирано с приятно време сред близки и приятели. Колкото и да не ви се вярва, всичко това ще бъде ваше.

Стрелец

Месецът определено няма да е щедър към вас в любовно отношение. Но макар да нямате предпоставки за спокойни и уютни вечери, изборите, които ще вземете в близките 30 дни, ще бележат цялото лято. Трябва да си припомните как да се предпазите от нараняване и въобще да си дадете реална равносметка какво искате.

Козирог

Може би за пръв път от доста време насам сте настроени мечтателски. В главата ви ще спрат да се реят графици и работни ангажименти. Опитайте се да запазите това лежерно спокойствие колкото се може по-дълго, опитайте да реализирате и най-смелите си мечти, дори тези, които ви е страх да изречете на глас. Любовта е на ваша страна, ако я оставите да си "работи".

НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ ПАРТНЬОРИ ЗА КОЗИРОГ

Водолей

Този месец ще се окажете доста здраво стъпили на земята в любовен план. С други думи, нищо интересно не се случва, но нека това не ви обезкуражава. Забравете за смелите планове и невъзможните мечти, просто живейте в настоящето.

Риби

Този месец ще бъде много романтичен за вас, ако успеете да се фокусирате единствено върху енергията между вас и партньора. Опитайте се да четете между редовете, доверете се на това, което ви казва интуицията. Запитайте се дали наистина сте инвестирали достатъчно време и любов в половинката или пък трябва да се постараете малко повече.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама