Любовен седмичен хороскоп за 25 февруари – 1 март


Любовен седмичен хороскоп за 25 февруари – 1 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новата седмица ще трябва да изпробвате търпението си. Каквото и да ви се прииска да направите или кажете, все ще трябва да чакате докато дойде подходящият момент. Малко изнервящо, но ще премине бързо.

Телец

Любовта ще ви завладее по всички възможни начини. Идните дни са идеална възможност да направите реална оценка на връзката ви, без да се фокусирате само върху негативите.

Близнаци

Ако жадувате да ви се случи нещо или просто имате нужда от промяна, ще трябва вие да сте инициаторът. В случай, че желанията ви не се удовлетворят, продължете напред. Няма да ви бъде лесно, но трябва да продължите.

Рак

Седмицата се очертава като доста ангажирана в работен план и това ще наруши хармонията с половинката. Приемете подкрепата и съветите и внимавайте в каква посока ще насочите гнева си.

Лъв

най-важното е да запазите добрата комуникация през тази седмица. Въображението ви е доста развинтено и си внушавате неща, които вероятно нямат нищо общо с реалността. Не бъдете нападателни към половинката.

Дева

Това е седмица, в която не е изключено да изскочат много тайни, свързани предимно с финанси. Имайте си взаимно доверие, не се хвърляйте в необмислени сделки и не теглете кредити.

Везни

Ваш близък роднина може да попречи на хармонията във връзката ви. Разбира се, не е задължително да е умишлено или с лоши чувства, но имайте едно наум. Не искайте съвети от близки, а говорете директно с партньора.

Скорпион

Възможно е да се появят силни чувства или привличане към трети човек, но взаимоотношенията ви да са в задънена улица. Основният проблем ще е това, че настоящата ви връзка е в застой. По-добре се концентрирайте върху нея или по-скоро върху прекратяването й.

Стрелец

Има лъч надежда за сексуалния живот на Стрелците. Ще бъдете по-открити с любимия човек и ще споделяте желанията открито и без свян. Внимавайте с думите, които използвате, за да не обидите половинката и да излезе, че сексът ви се струва скучен.

Козирог

Обвързаните Козирози също трябва да си "мерят приказките". Дори да имате забележки или важни неща за обсъждане, бъдете максимално дипломатични.

Водолей

Не се крийте, а се изправете срещу проблемите си. Към средата на седмицата с половинката ще осъзнаете, че е време да изчистите тайните, които ви преследват от миналото, че е време да започнете да споделяте повече и да си вярвате.

Риби

Не се затваряйте в себе си, колкото и черна да ви се вижда картинката. Имате нужда от оптимизъм и позитивна нагласа, затова правете това, което ви кара да се усмихвате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама