Любовен уикенд хороскоп за 14-15 септември


Любовен уикенд хороскоп за 14-15 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Всички знаем колко непостоянна може да бъде една жена в желанията си. По всичко личи, че през този уикенд няма как да знаете какво точно искате от половинката, с което рискувате да си навлечете скандал.

Телец

Не се колебайте да направите връзката си главен приоритет през почивните дни, защото има реален шанс тя да изживее "ренесанс". Бъдете оригинални и изненадайте половинката с нещо романтично.

Близнаци

Знаете точно какво искате в любовен план и това е страхотно! Преди да си сте се разсеяли с други идеи, съсредоточете се добре и действайте.

Рак

Любов, загриженост, подкрепа и внимание - всичко, от което се нуждае свръхчувствителната ви душа, сякаш ще изсипе от небето.

7 ЗНАКА, ЧЕ СТЕ СВРЪХЧУВСТВИТЕЛЕН ЧОВЕК!

Лъв

Предстои ви да научите важни уроци, за съжаление по трудния начин. Самоувереността е прекрасно качество, но е добре понякога да уважавате желанията и потребностите и на другите хора.

Дева

Не е изключено да се чувствате объркани в чувствата и желанията си. Дайте си сметка кое отговаря на действителността и спрете да играете на гоненица с човека до вас.

Везни

Никой не обича да влиза в излишни конфликти, но понякога не е лошо да отстоявате по-твърдо позициите си. Изложете аргументите си и се опитайте да стигнете до компромис.

Скорпион

Скорпионите са надарени със силна интуиция, която за съжаление често пренебрегват. Този уикенд е желателно да й се доверят, защото съдбата има изненади за тях.

Стрелец

Стрелците не за първи път ще се радват на високо либидо, но за щастие през този уикенд ще има с кого да го "споделят". Неочаквано високи температури се очакват при тях!

Козирог

Имате съкровено желание, за което все не ви достига кураж. Този уикенд звездите обещават подкрепата си, така че съберете смелост и действайте.

Водолей

Независимо дали става дума за отношенията ви с близък човек, които буксуват на едно място от цяла вечност, или за връзката ви, сега е моментът за генерални промени.

Риби

На любовния фронт е спокойно този уикенд, така че не очаквайте сериозни сътресения. Време за пуканки, романтични филми и още нещо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама