Любовен уикенд хороскоп за 16-17 октомври


Любовен уикенд хороскоп за 16-17 октомври
Снимка: iStock

Овен

Ако все още не сте намерили любовта (или поне човека, който да ви "подкоси коленете"), предстоят дни, които могат да ви донесат промяна в тази посока. В неделя има шанс да се запознаете с някой твърде интересен човек, на който няма да може да устоите.

Телец

За пръв път от много време ще отворите сърцето си, без да мислите преди това дали няма да сте твърде уязвими. Ще се осмелите да говорите за страховете и мечтите си, а партньорът ще бъде ваша подкрепа.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ДАВАТ НАЙ-ЦЕННИТЕ СЪВЕТИ

Близнаци

Ако досега сте залагали на повече игри и закачки в любовта, очаквайте преломен момент. Ще откриете в себе си дълго пазена "сериозност" и ще искате да я споделите с половинката.

Рак

Ако сте обвързани, ще имате възможност да се преоткриете с половинката. Ще обсъдите всичко, което ви вълнува, ще преодолеете заедно пречките, които е възможно да се появят на пътя ви. Този уикенд ще ви накара да осъзнаете, че когато сте заедно сте по-силни.

Какво се случва с тялото ви, ако НЕ ядете достатъчно зеленчуци

Лъв

Обрати в любовта ще има и за Лъвовете, но определено положителни. Може би ви предстои кратко пътуване, което ще се отрази като глътка свеж въздух на връзката ви.

Дева

Девите ще са "между чука и наковалнята" или поне така ще се чувстват. Ако успеете да загърбите чуждите емоции и се концентрирате върху собственото си щастие, може би ви очаква нещо вълшебно.

Везни

Влюбените Везни ще се радват на малките жестове, а такива определено няма да липсват от страна на половинката. Вниманието и уважението ще се окажат движеща сила за любовта, особено през почивните дни.

Скорпион

Важно е всеки да следва това, което е най-добро за него, но взаимно да се подкрепяте. Само така ще намерите „златната среда”. Отделете време и за романтика.

Стрелец

Връзката ви ще е приоритет за вас през този уикенд. Ще искате да споделяте, да градите и да обгрижвате. Може би е дошъл точният момент да създадете свое собствено гнездо.

ТЕЗИ ЗОДИИ ИЗОБЩО НЕ СА РОМАНТИЧНИ

Козирог

Спорна ситуация с половинката може да ви накара да потърсите съвет от приятел. Внимавайте обаче какво споделяте, защото този приятелски разговор може да се окаже не само безполезен, но и да доведе до много главоболия.

Водолей

Изпитвате прилив на любов. И какво по-хубаво от това в тези хладни месеци? Някаква вътрешна убеденост ви нашепва, че това е човекът за вас, че каквото и да се случи, всичко в крайна сметка ще се нареди.

Риби

Обвързаните Риби могат да очакват повече страст в спалнята. Ще бъдете готови да освободите цялото напрежение, което потискате в себе си и то по най-добрия начин.

Пазете се от мъжете с тези имена! Ще ви наранят!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама