Любовен уикенд хороскоп за 18-19 септември


Любовен уикенд хороскоп за 18-19 септември
Снимка: iStock

Овен

Този уикенд трябва да бъдете по-търпеливи с половинката си. Макар че може да ви е трудно да сдържате емоциите си, опитайте се да не избухвате, за да не се стигне до грандиозен скандал.

Телец

За вас се очертава уикенд на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред.

Близнаци

Ще се чувствате вдъхновени и творчески настроени, което е чудесно, защото ще се радвате на подкрепата на любимия човек. Възползвайте се от положителните вибрации и запълнете времето си с максимално хобита.

Рак

Раци, ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите, да се извините и да поискате прошка. Може би няма да постигнете пълното щастие, но резултатът определено ще е положителен.

Лъв

Тази събота и неделя ще бъдете на любовна вълна. Обвързаните представители на зодията ще получат романтична изненада, а тези, които нямат половинка до себе си, има голяма вероятност да срещнат човек, който да преобърне живота им.

Дева

Направете опит да се сближите с партньора не само физически, но и емоционално. Разпитвайте го за страховете, за копнежите му, споделете вашите и създайте някакъв мост. Повярвайте, двете са взаимно свързани. Успеете ли в начинанието, сексуалната ви връзка ще достигне нови висоти.

Везни

Везните ще са изправени пред напрегнати почивни дни. Възможно е да се появи спор, засягащ някаква семейна ситуация, в който трябва да вземете страна. Бъдете деликатни в тона си и лавирайте, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Скорпион

Тези от вас, които са самотни в любовта, този уикенд ги очакват добри романтични перспективи. Възможно е да срещнете някоя привлекателна личност. Веднага ще усетите магнетизма, а чувството ще е взаимно.

Стрелец

Важно е да бъдете по-социални, което надали ще бъде проблем за вас. Ако вече се намирате във връзка, ще намерите нови начини да я обогатите.

Козирог

Опитайте се да се отърсите от негативните емоции, които са се насъбрали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате незабравим уикенд с любимия човек, стига да намерите начин да се отпуснете.

Водолей

Вложете цялото си вдъхновение и сили, за да съживите нещата във връзката си, разбира се, ако имате желание. При наличието на такова замисленото ще се осъществи много по-лесно, от колкото сте си го представяли.

Риби

Ако все още търсите любовта, може би този уикенд е идеалното време, за да помислите дали не е време за промяна. Понякога трябва да бъдем смели и да рискуваме, за да получим това, за което най-много мечтаем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама