Любовен уикенд хороскоп за 2-3 май


Любовен уикенд хороскоп за 2-3 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Обвързаните Овни ще имат възможност да обсъдят важни въпроси, които биха могли да определят посоката на връзката им. Не е изключено да осъзнаят, че партньорът споделя техните житейски ценности и това да ви вдъхнови да организирате нещо заедно.

Телец

Това ще се окажат ползотворни и добри дни за вас и любимия човек, в които ще обсъдите важни финансови въпроси. Може да се наложи да вземете решение относно съвместна инвестиция или спестявания.

КАКВО ТЪРСИ ЖЕНАТА ТЕЛЕЦ В ЛЮБОВТА

Близнаци

Любовният живот на Близнаците ще бъде повече от хармоничен. Ще бъдете мотивирани да постигнете разбирателство по отношение на всички дребни неразбирателства и битовизми, което значи и че ще постигнете компромиси. 

Рак

Любовта за обвързаните Раци ще продължава да се задълбочава. Ще обсъждате визията си за бъдещето, дори може да смените посоката на движение. 

Лъв

Емоциите ви ще са силни и объркващи, което на свой ред ще ви тласне към рискове. Възможни са обрати, затова не бързайте нито да говорите, нито да взимате решения.

Дева

През тези два дни хармонията и домашният комфорт ще бъдат възстановени, което е изключително важно за вас. Не забравяйте да благодарите на партньора си, който ще бъде миротворецът във връзката ви.

Везни

Ако се чувствате несигурни относно финансите, партньорът ви ще ви помогне със съвет, а може би ще ви накара и да се чувствате по-значими. Не забравяйте да се дистанцирате от проблемите и да се отдадете на повече интимност.

Скорпион

Имате нужда да разкриете повече черти от себе си. Чувствате се уморени все да криете нещо. Това може да ви помогне в любовния ви живот.

Стрелец

Не е изключено да се почувствате разочаровани от половинката си по някакъв въпрос. Замислете се дали той наистина е направили нещо лошо, или вие сте имали твърде големи очаквания.

18 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА СТРЕЛЦИТЕ

Козирог

Ще потърсите подкрепата на близък ваш приятел. Не се доверявайте сляпо на всички съвети, които получавате.

Водолей

Възможно е да загубите реална преценка за състоянието на връзката си. Не забравяйте върху какво се гради истинската любов.

Риби

През уикенда ще се намирате в период, в който се търсите емоционално и духовно с половинката. Насладете се на всичко, което уикендът може да ви предложи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама