Любовен уикенд хороскоп за 25-26 април


Любовен уикенд хороскоп за 25-26 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Звездите ще ви окажат подкрепа в романтична насока, така че за вас остава само да поемете инициатива. Ако се намирате в сериозна връзка, може да се почувствате натоварени от задълженията и да си мислите, че половинката изисква твърде много от вас.

Телец

През тези два дни Телците ще трябва да действат, ако искат да постигнат нещо в любовен план. По някаква причина половинката е загубила доверие във вас. Честността помежду ви ще е единственият начин, който ще ви отведе към бъдещето.

Близнаци

Ако скоро сте започнали нова връзка, имайте едно наум, защото има наистина огромен потенциал да се развие в нещо трайно и красиво. Дългогодишните отношения пък е време да прераснат в нещо повече.

Рак

Раците са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Лъв

В събота определено ще имате повече възможности в любовен план, стига да "имате очи" за тях. Не се дистанцирайте емоционално от половинката, защото може да ви помогне да вземете важно решение.

Дева

Романтиката ще бъде водеща сила през този уикенд. Възможно е вълненията ви и емоциите ви да бъдат много силни. Желанието за секс и интимност ще са причината зад всяко ваше решение.

Везни

Хармонията е леко нарушена, но би могла бързо да се възвърне, ако преглътнете егоистичните си желания. „Желязната ръка“, с която се опитвате да се наложите, по-скоро ще ви навреди, особено ако не сте сигурни в чувствата си.

Скорпион

В любовен план ще усещате увереност и ще взимате решенията със замах, който по принцип ви липсва. Това определено ще направи почивните дни по-различни.

Стрелец

Знаете точно какво искате в любовен план и това е страхотно! Преди да си сте се разсеяли с други идеи, съсредоточете се добре и действайте.

Козирог

Това ще се окажат ползотворни и добри дни за вас и любимия човек, в които ще обсъдите важни финансови въпроси. Може да се наложи да вземете решение относно съвместна инвестиция.

Водолей

През тези два дни хармонията и домашният комфорт ще бъдат възстановени, което е изключително важно за вас. Не забравяйте да благодарите на партньора си, който ще бъде миротворецът във връзката ви.

Риби

Отдайте се на занимания или хобита, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид. Затова е важно през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама