Любовен уикенд хороскоп за 28-29 декември


Любовен уикенд хороскоп за 28-29 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

За родените под знака на зодия Овен предстои неочакван обрат в любовта. Любовните взаимоотношения ще бъдат динамични, ще се чувствате твърде напрегнати емоционално.

Телец

За Телците предстоят два доста объркани дни. Някой от обкръжението ви може да покаже симпатиите си към вас, но това със сигурност няма да ви поласкае, особено ако застрашава приятелства или трети лица, на които държите.

Близнаци

Ако по време на празниците сте имали разногласия по отношения на финансите, изглежда предстои щастлива развръзка. След събота ще имате повече късмет в тази посока, така че всякакви разговори на тази тема ще бъдат възнаградени с постигане на съгласие.

Рак

Ако сте обвързани, ще имате възможност да се преоткриете с половинката. Ще обсъдите всичко, което ви вълнува, ще преодолеете заедно пречките, които е възможно да се появят на пътя ви. Този уикенд ще ви накара да осъзнаете, че когато сте заедно сте по-силни.

Лъв

Обрати в любовта ще има и за Лъвовете, но определено положителни. Може би ви предстои кратко пътуване, което ще се отрази като глътка свеж въздух на връзката ви.

Дева

Девите ще са "между чука и наковалнята" или поне така ще се чувстват. Ако успеете да загърбите чуждите емоции и се концентрирате върху собственото си щастие, може би ви очаква нещо вълшебно.

Везни

Положителни любовни изненади предстоят за обвързаните Везни. Ако случайно ви се е паднал късмет "бебе" в коледната баница, може би ще решите да се захващате за работа.

Скорпион

Сексуалният ви живот през уикенда ще бъде вълнуващ. Ще имате възможността да проведете истински и дълбок разговор с половинката, както и да осъществите голяма част от плановете, които сте си поставили за предстоящите дни.

Стрелец

Вашият любовен живот ще бъде всичко друго, но не и скучен. Вероятно любимият ви човек ви е подготвил редица романтични изненади. Ще бъдете развълнувани и във връзката ви ще цари хармония.

Козирог

През този уикенд ще имате възможността да разрешите проблемите с половинката, които изискват някакъв вид компромис. Няма да се притеснявате да кажете от какво имате нужда.

Водолей

През тези два дни не обръщайте гръб на комуникацията с любимия човек. Има вероятност да изясните недоразуменията помежду ви. Разговаряйте, споделете вашите усещания, желания.

Риби

Ако сте разочаровани от социалния си живот тези дни, знайте че промяната наближава. След събота вашите приятелства ще ви помогнат да се срещнете с интересни хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама