Любовен уикенд хороскоп за 30-31 декември 2023


Любовен уикенд хороскоп за 30-31 декември 2023
Снимка: iStock

Последният уикенд на декември се очертава да бъде доста празничен в любовно отношение за почти всички зодии! Ето какво да очаквате от 30-ти и 31-ви декември. 

Овен

Уикендът е много подходящ за промяна, както в личен, така и е интимен план. Не се чудете много, а се впуснете в предизвикателствата, които звездите ви подготвят.

Телец

През този уикенд ще се наложи да положите доста усилия, за да върви връзката ви така, както искат. Стремите се към честно партньорство и комуникация, но първи ще трябва да започнете да градите тези мостове.

Вижте още: Каква е вашата КАРМА за 2024 година според зодията ви

Близнаци

Чувствате се изтощени за романтични преживявания, но нищо не може да ви спре от това да направите няколко списъка – за пазаруване за новогодишната нощ или пък за новите цели, които ще си поставите през 2023 година.

Рак

Изпращате последния уикенд от годината със смесени чувства. Изпитвате някаква меланхолия и предпочитате да останете насаме с мислите си, осмисляйки събития от близкото минало.

Лъв

Тези от вас, които нямат сериозна връзка, имат шанс да срещнат някой специален през празничните дни, стига да покажат интерес и да не се държат надменно. Бъдете отворени за нови възможности.

Вижте още: Големият ФИНАНСОВ хороскоп за 2024 година за всяка зодия

Дева

Девата най-накрая може да се отпусне, защото на цялата празнична организация ѝ се вижда края! Обърнете внимание на половинката си, опитайте се да бъдете по-интимни, а не злободневни.

Везни

В главата ви се върти едно и също – секс, секс и още секс. Изглежда затишието покрай всички семейни обеди и вечери е дало отражение и сега нямате търпение да наваксате.

Скорпион

Нестабилност ще има и в любовния живот на Скорпионите в последните часове на 2023. Няма място за паника, защото по-голямата част от промените, които се задават на фронта, са за добро.

Стрелец

В любовен план почивните дни обещават да ви припомнят емоциите от началото на връзката. Сещате се, онези гъделичкащи трепети, в които не можехте да се наситите на половинката.

Козирог

За вас сякаш празниците никога не свършват. Уикендът ще мине в треската подготовка, свързана с посрещането на Новата година, за което очевидно имате бляскави планове.

Водолей

Желанието ви за спор и драма ще надделее. Може би искате да се наложите, но не забравяйте, че понякога хармонията е по-важна от това да излезете победител. Бъдете внимателни с думите и действията си.

Риби

Може би ще има моменти, в които ще привличате вниманието на околните. Това може да предизвика ревността на партньора, особено ако сте настроени по-закачливо и флиртувате. Внимавайте!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама