Любовно пожелание за 29 декември 2023 според зодията


Любовно пожелание за 29 декември 2023 според зодията
Снимка: iStock

Научете какво е вашето любовно пожелание за този петък, 29 декември 2023, според зодията ви.

Овен

"Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му."

Зигмунд Фройд

Телец

"Не плачете, защото всичко е свършило. Усмихнете се, защото се е случило."

Лудвиг Якубовски

Вижте още: Каква е вашата КАРМА за 2024 година според зодията ви

Близнаци

"Любовта е като дърво: пониква от само себе си, пуска дълбоко корени в цялото ни същество и нерядко продължава да се листи и цъфти, дори върху развалините на нашето сърце."

Виктор Юго

Рак

"Надеждата ме води.Тя ме превежда през деня и особено през нощта.Надеждата,че след като се изгубиш от погледа ми,това няма да е последния път,когато ще те погледна".

"Като рицарите"

Лъв

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Дева

"Любовта е много опасно състояние. Човек става безразсъден и сякаш обръща гръб на живота си и на всичко, което е смятал за важно. А тя дори не е чак толкова приятна. Не знам кой по дяволите би искал да живее по този начин – да не може да изтрае и час без присъствието на някого."

Колин Фърт

Везни

"Ако докоснеш горещ тиган,една секунда ще ти се стори колкото един час. Ако докоснеш гореща жена ,един час ще ти се стори като една секунда.Всичко е относително."

"Синя бездна"

Вижте още: Богът на изобилието влиза в живота на тези 3 зодии през 2024 година

Скорпион

"Любовта е за показване, момиче, не тъгата. За какво са ти тези сълзи, ако нищо не си научила от тях?! За какво са ти спомените, ако се страхуваш от тях? И кой те е излъгал, че на всяка цена трябва да продължиш напред, ако не си се помирила с миналото? Или да го забравиш, без да си си простила? Или без да си поискала прошка? Или без да си я дала?! Не мога да те науча как да се усмихваш на проблемите си. Но мога да те убедя, че нито един от тях не е по-голям от теб.

– Какво щях да правя без теб, Михаиле?!

– Знаеш ли... Приятелят понякога може да ти направи голяма беля със съветите си. Затова ме слушай, но чувай само себе си. На света няма две еднакви чинии, камо ли човеци. И което е добро за водата, не е непременно добро за брега."

"Живот в скалите", Мария Лалева

Стрелец

"За да кажеш "обичам те", изобщо не е необходимо да казваш "обичам те", въпреки че понякога е необходимо. Понякога е достатъчно да кажеш "Много ми е добре с теб", или "благодаря", или "ти си най-добрият". Ако си спомняте, думите могат да се използват като нож или можете да ги превърнете в цветя."

Елиа Барсело

Козирог

"Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае."

М. Анджелоу

Водолей

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Риби

"Нито висока интелигентност, нито въображение, дори и двете заедно не правят гения. Любов, любов и любов - това е душата на гения." 

Волфганг Амадеус Моцарт

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама