Любовен уикенд хороскоп за 6-7 юли


Любовен уикенд хороскоп за 6-7 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

За съжаление, уикендът няма да започне с позитивно настроение. Каквато и да е причината, не се дистанцирайте емоционално от половинката си.

Телец

Думите понякога имат по-голяма сила и от действията. Внимавайте как ги използвате, особено ако връзката ви не се намира на много сигурно място в момента.

Близнаци

Финансови драми, базирани на различно мнение между вас, ще бележат почивните дни. И двамата няма да сте готови на компромиси, така че по-добре оставете нещата както са.

Рак

Не е изключено да се почувствате манипулирани от партньора си. Имате чувството, че той злоупотребява с вашата емоционалност. Внимавайте как подхождате към проблема.

Лъв

Не давайте превес на негативните емоции, които ви се случват на работното място. Отдайте се на романтика или планирайте почивката си, каквото и да решите, просто оставете ангажиментите и проблемите в изминалата седмица.

Дева

Имате нужда от социален живот повече от всякога. Възможно е половинката ви да се опита да упражни контрол върху него чрез психологически игри и манипулации. Не се оставяйте да бъдете "водени за носа".

Везни

Семейните проблеми могат да попречат на любовта ви, но това няма да застраши отношенията ви. Ще бъдете заети, затова помолете партньора за съдействие и подкрепа.

Скорпион

Напрежение в любовта ще има и за обвързаните Скорпиони, които е добре да внимават с тона и думите към любимия човек. Прекалено много ще анализирате ситуации от близкото минало, което няма да ви донесе нищо добро.

Стрелец

Не се чувствате като пълноценен партньор във връзката, която имате. Това може да се дължи на финансова несигурност или нещо друго, но трябва да намерите общ език и да имате равни права във връзката.

Козирог

Обичате всичко да се случва по вашия начин, но това не винаги е най-доброто решение за една връзка. Постарайте се да уважавате повече любимия човек, зачитайте мнението му и го оставете да блесне в своята светлина.

Водолей

Ако има проблем между вас и половинката, крайно време е да го разрешите. Краят на седмицата ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви.

Риби

Имате емоционални "главоблъсканици" и нужда от съвет. Колкото и да ви е трудно, опитайте се да държите настрана приятелите си от любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама