Любовен уикенд хороскоп за 7-8 декември


Любовен уикенд хороскоп за 7-8 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овни, зад ъгъла се е скрил неочакван обрат в любовта, но от вас зависи в каква посока ще поеме. Едно е сигурно - любовните взаимоотношения ще бъдат динамични. Това може да доведе или до опасно напрежение във връзката, или до много страстни моменти.

Телец

За Телците предстоят вълнуващи почивни дни. Някой от колегите ви в офиса може да покаже симпатии към вас, обаждайки се в събота или пък канейки ви на питие. Но дори да не възбуди интереса ви, но със сигурност ще се чувствате поласкани.

Близнаци

Ако през последните дни с партньора сте имали спречквания по отношения на финансите, изглежда предстои щастлива развръзка. След събота ще имате повече късмет в тази посока.

Рак

Задомените Раци ще имат шанса да се преоткрият с половинката. Този уикенд ще ви накара да осъзнаете, че когато сте заедно сте по-силни, което е доста добро постижение.

Лъв

Неочаквани завои в любовен план очакват и Лъвовете. С любимия човек ще намерите начин да разнообразите времето прекарано заедно – може би разходка в планината, посещение на коледен базар или нещо друго интересно.

Дева

Ако търсите нова половинка или пък краткотрайна авантюра, не пренебрегвайте събитията около вас, особено на по-мащабните и социални. Може би ви очаква нещо вълшебно.

Везни

Обвързаните Везни ще бъдат приятно изненадани от половинката – може би с подарък, вкусно приготвено любимо ястие или нещо по-пикантно. Готови ли сте за тях?

Скорпион

Сексуалният ви живот през уикенда ще бъде вълнуващ. Но още по-хубаво е това, което ще следва, а именно задушевни разговори, разкриващи най-съкровените желание и на двама ви.

Стрелец

Точно по ваш вкус – любовният ви живот ще бъде всичко друго, но не и скучен. Ще бъдете развълнувани, но едновременно с това във връзката ви ще цари хармония.

Козирог

Време е да запретнете ръкави и да се захванете с проблемите, които изискват някакъв вид компромис. Ще бъдете в състояние да споделите на любимия човек това, което искате да промените.

Водолей

През тези два дни не обръщайте гръб на комуникацията, защото само благодарение на нея ще избегнете скандали и неразбирателства. Разговаряйте, споделете вашите усещания, желания.

Риби

Ако сте разочаровани от социалния си живот тези дни, не се притеснявайте, защото промяната наближава. След събота вашите приятелства ще ви помогнат да се срещнете с интересни хора. Ако търсите романтична връзка, напълно възможно е да срещнете нова любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама