Любовно пожелание според зодията за 7 юли


Любовно пожелание според зодията за 7 юли
Снимка: iStock

Овен

"Любовта е приятелство, обхванато от огън. Тя е лесно разбирателство, взаимно доверие, споделяне и прощаване. Тя е вярност в добри и лоши времена. Тя приема и несъвършенството и проявява снизхождение към човешкие слабости."

Ан Ландърс

Телец

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Моля ви, бъдете достатъчно силни, за да си тръгнете!

Близнаци

"Понякога трябва да си отделен от хората, които обичаш, но това не те кара да ги обичаш по-малко. Понякога ги обичате повече."

Рони Милър, "Последната песен"

Рак

"Не любовта кара живота да се движи напред. Любовта прави живота значим и смислен."

Франклин Джоунс

Лъв

"Любов е специална дума и я използвам само когато наистина я имам предвид. Ако изричаш тази дума твърде често, тя става евтина." 

Рей Чарлс

Половината от кавгите в този свят се случват, защото хората не умеят да се изслушват един друг

Дева

"В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост."

Ранбир Капур

Везни

"Любовта е вътрешен стимул, който ви тласка напред. Без любов не можете да прогресирате. Ако никого не обичате, вие не можете да учите. Вие трябва да обичате поне едно живо същество, за което да учите."

Петър Дънов

Скорпион

"Намерете някой, когото да обичате като луд, който се освобождава и който ще ви обича също толкова безумно. Просто трябва да опитате. Ако не опитате, тогава ще изживеете живота си напразно."

"Запознайте се с Джо Блек"

Късметче за всяка зодия за 7 юли

Стрелец

"Единствената любов, която остава от така наречената "сексуална любов", е любовта, която е преживяла всичко: разочарования, падения, предателства, която е приела тъжния факт, че накрая не остава никакво друго желание, освен желанието да имаш някого до себе си."

Греъм Грийн

Козирог

"Любовта е емблемата на вечността; обърква всяка представа за времето: заличава всички спомени за началото, всички страх от край."

Мадам дьо Стаел

Водолей

"Запази любовта в сърцето си. Животът без нея е като градина без слънце, когато цветята са мъртви."

Оскар Уайлд

Зодиите, които ще имат невиждан късмет през първите седмици на юли

Риби

"В живота трябва да поемеш темпото, в което върви любовта. Не го насилвайте. Просто не насилвате любовта, не насилвате да се влюбвате, не насилвате да бъдете влюбени - просто ставате. Не знам как да кажа това на английски, но просто го усещаш."

Хуан Пабло Галавис

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама