Любовно пожелание за 11 март според зодията


Любовно пожелание за 11 март според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта е толкова дълго занимание, за което един живот е крайно недостатъчен. Любовта – това е готовност да прекарате заедно вечността."

Михаил Епщейн

Телец

"Някой винаги чака някого, а другият никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка."

Рей Бредбъри

Близнаци

"Когато се влюбиш, ще разбереш как те поглъща любовта. Като горски пожар е. Всеки път, когато си мислиш, че си го овладяла, лумва нова искра, която се разгаря. Тогава всички чувства, които си смятала за угаснали, пламват с нова сила."

"Тайна с дъх на парфюм", Фиона Макинтош

Рак

"Някои жени избират да следват мъжете си, други мечтите си. Ако се чудите кое да изберете, знайте, че кариерата ви няма да се събуди един ден и да ви кажe, че вече не ви обича!"

Лейди Гага

Лъв

"Да обичаш означава да бъдеш уязвим. Обичайте всичко и сърцето ви може да бъде разбито. За да избегнете това, не трябва да се обвързвате с друго живо същество, дори с животно. Обградете се с хобита и лукс. Заключете сърцето си на сигурно в ковчега на своя егоизъм. Там, на това тъмно, самотно място, обаче, то ще се промени. Ще стане неразрушимо и непроницаемо. Да обичаш означава да бъдеш уязвим." 

Клайв Левис

Дева

"Любовта е състезание между мъжа и жената да си доставят един на друг колкото може повече щастие."

Стендал

Везни

"Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред."

Кари Брадшоу

Скорпион

"Когато изпадна в отчаяние си спомням, че през годините, истината и истинската любов винаги са побеждавали. Имало е тирани и убийци и в даден момент те са изглеждали непобедими, но накрая, те винаги падат."

Махатма Ганди

Стрелец

"Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях, че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив, просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека. То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче - може!"

"Трима другари"

Козирог

"Истинската любов обикновено е тази, която притеснява най-много."

Киера Кас

Водолей

"В човешкото сърце винаги остава поне още една капка сила – докато е живо, докато се надява, докато вярва."

"Самуил", Димитър Талев

Риби

"Ние приемаме любовта, която мислим, че заслужаваме."

Стивън Чвобски

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама