Любовно пожелание за 18 август според зодията


Любовно пожелание за 18 август според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

"Не мисли, че няма втори шанс. Животът винаги ти предлага втори шанс... Той се нарича утре."

"Тедрадката", Никълъс Спаркс

Телец

"Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно."

"Любов", Елиф Шафак

Близнаци

„Може да изкупите аптеката, но няма да разрушите паяжината на самотата, депресията и отчаянието. Помага съвсем друго любовта. Повече хора загиват от липсата на любов, отколкото от глад.“

Майка Тереза

Рак

"Трябва да си търпелив. Любовта не винаги е идеална. Тя е просто любов."
Сватбеният агент

Лъв

„Любовта – това е, наркотик. Отначало започва е еуфория, лекота и чувство за пълно удовлетворение. На следващият ден ти се иска още и още. Ти все още не си сигурен но, това чувство ти харесва, уверен си и мислиш, че можеш без всички останали. На всеки две минути мислиш за любимото същество, но постепенно привикваш с него и ставаш напълно зависим от него. Ако това чувство се постоянно, ти започваш да се чувстваш, като наркоман, лишен от поредната доза“

Пабло Коельо („На брега на Рио-Педро седнах и плаках“

Дева

 "Когато обичаш нещо, то те обича обратно по начин, по който трябва да обичаш". Джон Ноулс, Отделен мир

НАЙ-ВЕРНИТЕ МЪЖЕ В ХОРОСКОПА

Везни

„Мъжът, който говори красиво за любовта изобщо не е влюбен“

Жорж Санд („Симон“)

Скорпион

"Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти."

"Брулени хълмове", Емили Бронте

Стрелец

"Няма по-хубава любов от тази, която събужда душата и те кара да искаш още, която запалва пламък в сърцата и успокоява умовете."
Тетрадката

Козирог

"Да желаеш друг човек е може би най-рискованият от всички стремежи. В мига, в който пожелаеш някого - наистина го пожелаеш, - сякаш си взел хирургическа игла и си пришил щастието си към кожата на този човек, затова всяко разделяне оттук нататък ще причини разкъсана рана."
"Кажи да" - Елизабет Гилбърт

Водолей

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."
"Първороден грях"

Риби

"С удоволствие бих и звъннал, но се насилвах да не го правя. Не исках и да мисля толкова много за нея. Исках да я приема като неочакван, носещ щастие дар, който се бе появил и пак щеше да изчезне- нищо друго... Съзнавах, че във всяка любов има желание за вечност и че в това се крие вечната любовна мъка."

 "Трима другари", Ерих Мария Ремарк

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама