Любовно пожелание за 23 август 2023 според зодията


Любовно пожелание за 23 август 2023 според зодията
Снимка: Pexels

Както е написал Захари Карабашлиев: "Започваш да разбираш, че си истински влюбен, когато искаш да се събуждаш до някого по-силно, отколкото да заспивате заедно". Вижте какъв е любовният цитат на всяка зодия за тази сряда, 23 август 2023.

Овен

"На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина."

Петър Дънов

Вижте още: Тези 3 зодии обичат самотата

Телец

"И когато един от тях се среща с другата си половина, истинската половина от себе си, независимо дали е млад любовник или любовник от друг вид, двойката се губи в изумление на любов, приятелство и интимност."

"Симпозиумът", Платон

Близнаци

"Аз не обичам нищо в света толкова добре, колкото и ти, не е ли странно?"

"Много шум за нищо", Уилям Шекспир

Рак

"Надеждата ме води.Тя ме превежда през деня и особено през нощта.Надеждата,че след като се изгубиш от погледа ми,това няма да е последния път,когато ще те погледна".

"Като рицарите"

Лъв

"Започваш да разбираш, че си истински влюбен, когато искаш да се събуждаш до някого по-силно, отколкото да заспивате заедно."

Захари Карабашлиев, "18% Сиво"

Дева

"Който не обожава недостатъците на тази, която обича, той не може да твърди, че е наистина влюбен."

П. Калдерон

Везни

"Любовта е сила, по-страховита от която и да е друга. Тя е невидима - не може да бъде видяна или измерена, но все пак е достатъчно мощна, за да ви преобрази за миг и да ви предложи повече радост, отколкото всяко материално притежание би могло."

Барбара де Анджелис

Вижте още: Тези 4 зодии ще сбъднат най-съкровената си мечта до есента на 2023

Скорпион

"Децата измерват любовта по време. Трябва да прекарваме време в детството им, да не бързаме никъде, да бъдем с тях тук и сега. Ако не сте били там, когато са се нуждали от тях, е трудно да си простите."

Робин Берман

Стрелец

"Когато обичаш, ти се иска да правиш неща за любовта. Иска ти се да се жертваш. Иска ти се да служиш."

Ърнест Хемингуей

Козирог

"Земята е пълна със сърдечни болки и раздори, това, че можете да споделите пътуването с някой, когото обичате, помага да се улесни малко."

Илия Дейвидсън

Водолей

"Любовта винаги надделява над вярата в нея. Ежедневни думи, звучат така: ако знаеше колко те обичам! – И съдържат дълбока и безкрайна истина!"

Вилхелм Хумболт

Риби

"Вашата задача не е да търсите любовта, а просто да търсите и намерите всички бариери в себе си, които сте изградили срещу нея."

Руми

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама