Любовно пожелание за 24 февруари според зодията


Любовно пожелание за 24 февруари според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Красивите цветя се обират веднага и малцина обръщат внимание на бодливите растения. А истината е, че от тях се правят най-добрите лекове. Мигар не е същото и с градината на любовта? Как любовта може да бъде достойна за името си, ако избираме само красивото и загърбваме трудностите? Лесно е да се радваш на хубавото и да не харесваш лошото. Това го може всеки. Истинското предизвикателство е да обичаш едновременно и хубавото, и лошото, не защото без нощ няма ден, а защото трябва да надскочиш такива описания и да приемеш любовта в нейната цялост."

Елиф Шафак

Телец

"Любовта не е повод и не е причина. Любовта не може да бъде цел на удоволствието, както наградата не може да бъде цел на вярата."

Алексей Иванов

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-ВЕРНИ

Близнаци

"Имам милион неща, с които да ви говоря. Всичко, което искам в този свят, е вие. Искам да те видя и да поговорим. Искам двамата да започнат всичко от самото начало."

"Норвежка гора", Харуки Мураками

Рак

"Не я бе виждал отдавна, а не можеше да я забрави. Имаше едно кътче в неговото сърце, заето от нея и той не можеше да я прогони от там… Едно кътче, но то владееше цялото му същество."

Димитър Талев

Лъв

"Когато някой те обича, начина по който казва името ти е различен. Знаеш, че името ти е в безопасност в устата му."

Джес С. Скот

Дева

"Децата измерват любовта по време. Трябва да прекарваме време в детството им, да не бързаме никъде, да бъдем с тях тук и сега. Ако не сте били там, когато са се нуждали от тях, е трудно да си простите."

Робин Берман

Везни

"Напразно съм се мъчил. Няма да се справя. Чувствата ми няма да бъдат потиснати. Трябва да ми позволите да ви кажа колко горещо ви се възхищавам и обичам."

"Гордост и предразсъдъци", Джейн Остин

Скорпион

"Да простиш е най-висшата, най-красива форма на любов. В замяна ще получите неизказано спокойствие и щастие."

Робърт Мюлер

КАКЪВ МЪЖ ЗАСЛУЖАВАТЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА СИ

Стрелец

"Всички сме малко странни. И животът е малко странен. И когато открием някой, чиито странности са съвместими с нашите, ние се присъединяваме към тях и изпадаме във взаимно удовлетворяващи странности - и наречете го любов - истинска любов."

"Истинска любов", Робърт Фългъм

Козирог

"Хората мислят, че сродната ти душа е твоята перфектна половинка. Това е, което всички искат. Но истината е, че сродната ти душа е твоето огледало. Човекът, който ти показва истинската ти същност и всичко в нея, което те дърпа назад. Човекът, който те кара да обърнеш внимание на себе си, за да може да промениш живота си."

"Яж, моли се и обичай", Елизабет Гилбърт

Водолей

"За любов говорим тогава, когато мислиш за любимия си, а всъщност би трябвало да мислиш за нещо друго."

Никълъс Спаркс

 

Риби

"Човекът, с когото трябва да бъдете, никога няма да трябва да бъде преследван, молен или да му се поставя ултиматум."

Манди Хейл

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама