Любовно пожелание за 27 януари според зодията


Любовно пожелание за 27 януари според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

"Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях, че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив, просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека. То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче - може!"

"Трима другари"

Телец

"Истинската любов обикновено е тази, която притеснява най-много."

Киера Кас

Близнаци

"В човешкото сърце винаги остава поне още една капка сила – докато е живо, докато се надява, докато вярва."

"Самуил", Димитър Талев

Рак

"Има един вид късмет, който се изразява само в това да попаднеш в нужното време на нужното място, и едно вдъхновение, което не е нищо повече от това да направиш каквото трябва и както трябва. И двете те спохождат само когато прогониш от сърцето си амбициите, целенасочеността и плановете."

Грегъри Дейвид Робъртс

ТОВА СА НАЙ-ДОБРИТЕ ЗОДИИ В ЛЕГЛОТО

Лъв

"И беше щастлива, че се случи да разбере какво е това, любовта, както казват – нещо хладно и случайно под ниското небе с лъскава луна, и безшумно, и така красиво неподвижно и самотно. Беше хубаво. Но никога не се случи повече."

"Пътуване по посока на сянката“, Яна Букова

Дева

"Който влага щастието си в това, че е обичан, той трябва да обича искрено."

Симон дьо Бовоар

Везни

"Някои смятат, че любовта може да се измери с количеството пеперуди в корема им. Други смятат, че любовта може да бъде измерена в букети цветя или с помощта на думите „завинаги.“ Но любовта може наистина да се измерва само с действия. Това може да е малко нещо, като например обелване на портокал за човек, когото обичате, защото знаете, че не им харесва да го правят."

Мариан Кийс

Скорпион

"Ако искате да помогнете на някой, обикнете го. Човек страда, бият го, защото няма кой да го обича. Щом някой го обикне, веднага страданието му изчезва."

Петър Дънов

Стрелец

"Истинската любов понася всичко, понася всичко и триумфира!"

Дада Васвани

Козирог

"Любов. И това е любов. Старата магия, която не само озарява с дъгата на мечтите сивото небе на действителността, но заедно с това хвърля романтична светлина и върху купчина смет; магия и безумна подигравка."

"Триумфалната арка"

Водолей

"Най-силна е онази любов, която може да проявява слабости."

Елин Пелин

Риби

"Обичам да я гледам, когато се събужда. Започваш да разбираш, че си истински влюбен, когато искаш да се събудиш до някого по-силно, отколкото да заспивате заедно."

"18% сиво", Захари Карабашлиев

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама