Любовно пожелание за 27 октомври 2023 според зодията


Любовно пожелание за 27 октомври 2023 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е вашето чудно любовно пожелание за този петък, 27 октомври 2023, според зодията.

Овен

"Знам, че по някакъв начин всяка моя стъпка от момента, в който можех да вървя, беше стъпка към намирането ви."

Никълъс Спаркс, "Съобщение в бутилка"

Телец

"В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост."

Ранбир Капур

Вижте още: Богът на изобилието идва в живота на тези зодии в края на октомври

Близнаци

"Любовта е приятелство, обхванато от огън. Тя е лесно разбирателство, взаимно доверие, споделяне и прощаване. Тя е вярност в добри и лоши времена. Тя приема и несъвършенството и проявява снизхождение към човешкие слабости."

Ан Ландърс

Рак

"… Някои твърдят, че Любовта е само химически процеси. Разбира се, че е химически процеси – къде бихме били всички ние без химия? Но науката е само един от начините да се опише света. Другият начин да бъде описан той е да се каже: къде бихме били всички ние без Любов?"

"Годината на потопа", Маргарет Атууд

Лъв

"Най-съкровените желания за мъжете и жените са едни и същи - всеки иска да е обичан, да бъде оценен. Но начините, по които ги проявяваме, са различни. Изкуството на тези отношения се състои в това да намерите уникалния за всяка двойка път, да чуете зова на другия за любов и да се изпълните и двамата взаимно с любов."

Лариса Ренар

Дева

"Понякога трябва да си отделен от хората, които обичаш, но това не те кара да ги обичаш по-малко. Понякога ги обичате повече."

Рони Милър, "Последната песен"

Везни

"Знаех, че нямам бъдеще с него, но в самотния живот има редки моменти, когато някоя душа докосва твоята така, както звездите доближават земята веднъж в годината. Ето такова съзвездие беше Дедал за мен."

"Цирцея", Маделин Милър

Скорпион

"- Бих предпочел да прекарам един живот с теб, отколкото да се изправям пред всички векове на този свят сам."

"Властелинът на пръстените"

Вижте още: 3-те зодии, които най-добре познават себе си

Стрелец

"Как те обичам? Нека изброя начините: Обичам те до най-дълбокото кътче на душата си и до най-високата точка, до която тя може да достигне!"

Елизабет Браунинг

Козирог

"Голямата тактика на жените се състои в това да те накарат да повярваш, че си обичан, когато не те обичат, и да скрият любовта си, когато обичат."

Жан Кокто

Водолей

"Колкото до любовниците, те ще идват и ще си отиват. И, скъпа, мразя да го казвам, но повечето от тях (даже по-скоро всеки един от тях) ще разбиват сърцето ти. Но ти не можеш да се предаваш, защото ако се предадеш, никога няма да намериш своята сродна душа. Никога няма да намериш тази половинка, която те прави цяла, и това се отнася за всичко".

Мерилин Монро

Риби

"Да целунеш някого в нещо лично, всъщност много лично, а сърцето ти винаги прескача за малко, преди да го направиш."

Киану Рийвс

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама