Любовно пожелание за 4 април според зодията


Любовно пожелание за 4 април според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Не искам просто да живея – искам първо да обичам, а между другото да живея."

Яна Данаилова

Телец

"Обичам те, без да знам как, нито кога, нито от къде. Обичам те просто, без проблеми и гордост: обичам те по този начин, защото не познавам друг начин на обич, освен този, в който няма аз или ти. " 

"100 любовни сонета", Пабло Неруда

Близнаци

"Няма любов за любовта, освен да обичаш повече."

Хенри Дейвид Торо

Рак

"Когато се спънеш в любовта, не е трудно да се изправиш. Но когато се влюбиш истински, падаш в плен, от който няма спасение."

Алберт Айнщайн

С КАКЪВ ТАЛАНТ Е НАДАРЕНА ВСЯКА ЗОДИЯ ОТ РАЖДАНЕТО СИ

Лъв

"Повярваш ли веднъж, че заслужаваш да си обичан, никога повече няма да се задоволиш някой да те третира като второкачествен човек."

Чарлз Орландо

Дева

"Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях, че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив, просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека. То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче - може!"

"Трима другари"

Везни

"Никога няма време или място за истинска любов. Случва се случайно, при сърдечен ритъм, в един миг, пулсиращ момент."

Сара Десен, "Истината завинаги"

Скорпион

"Когато сте във връзка и е добре, дори ако нищо друго в живота ви не е както трябва, имате чувството, че целият ви свят е завършен."

Кийт Суат

Стрелец

"Старостта не защитава от любовта. Но любовта защитава от старостта."

Коко Шанел

Козирог

"В живота трябва да поемеш темпото, в което върви любовта. Не го насилвайте. Просто не насилвате любовта, не насилвате да се влюбвате, не насилвате да бъдете влюбени - просто ставате. Не знам как да кажа това на английски, но просто го усещаш."

Хуан Пабло Галавис

НАЙ-ПРИВЛЕКАТЕЛНИТЕ ЖЕНИ СПОРЕД ГОДИНАТА НА РАЖДАНЕ

Водолей

"- Не ме ли обичаш? - Повече от вчера и по-малко от утре, както пише по картичките, които купуваме от книжарниците. Да, обичам те. Всъщност съм лудо влюбена, дори започвам да мисля дали да не си сменя жилището и да дойда в този огромен и самотен апартамент - но винаги, когато заговоря за това, ти си този, който сменя... темата. Въпреки това забравям за нараненото си самолюбие и намеквам колко хубаво би било да живеем заедно, а ти ми отговаряш, че още е рано, и аз си мисля, че може би се боиш да не ме изгубиш, както изгуби Естер, или че още чакаш завръщането и, или че няма да разполагаш повече със свободата си, страхуваш се да останеш сам, но се страхуваш и да живееш с някого - с други думи - връзката ни е истинска лудост. Но след като ме питаш, ще ти отговоря: много те обичам!"

"Захир", Паулу Коелю

Риби

"Ако трябваше да сънувам идеалната жена, тя дори нямаше да се доближи до теб."

"Момчето среща света"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама