Любовно пожелание за 9 май според зодията


Любовно пожелание за 9 май според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Когато се спънеш в любовта, не е трудно да се изправиш. Но когато се влюбиш истински, падаш в плен, от който няма спасение."

Алберт Айнщайн

Телец

"Най-хубавите неща в живота никога не се оценяват. Приятелството, лоялността, любовта не изискват купони."

Джордж Т. Хюит

Как да съживим отношенията и да поддържаме емоционалното си ниво

Близнаци

"Няма любов за любовта, освен да обичаш повече."

Хенри Дейвид Торо

Рак

"Обичам те, без да знам как, нито кога, нито от къде. Обичам те просто, без проблеми и гордост: обичам те по този начин, защото не познавам друг начин на обич, освен този, в който няма аз или ти. " 

"100 любовни сонета", Пабло Неруда

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ СЕ ОТЪРВАТ ОТ СТАРИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ ТАЗИ ПРОЛЕТ

Лъв

"Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти."

"Брулени хълмове", Емили Бронте

Дева

"Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях, че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив, просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека. То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче - може!"

"Трима другари"

Везни

"Вашата задача не е да търсите любовта, а просто да търсите и намирате всички бариери в себе си, които сте изградили срещу нея."

Руми

Една жена ще се бори за мъж, докато не разбере, че може да се справя сама

Скорпион

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Стрелец

"Любовта си е любов – можеш да я намериш във всекиго, можеш да я намериш навсякъде. Въпросът е, че никога не можеш да я задържиш. Не и докато не си готов да загинеш за нея."

Норман Мейлър

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ ИЗБИРАТ ПАРИТЕ ПРЕД ЛЮБОВТА

Козирог

"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич."

"1984", Джордж Оруел

Водолей

" - Дори любовта минава с времето.

- Не минава, а преминава от душа в душа. Тя е вечна. Но никога не можеш да го разбереш."

Марк Хелприн

Риби

"Дребна е любовта, на която ѝ липсва приятелство, партньорство, общи интереси."

Островски

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама