Месечен любовен хороскоп за август 2021


Месечен любовен хороскоп за август 2021
Снимка: iStock

Овен

При Овните нещата се нагорещяват! Бъдете смели и експериментирайте без притеснения. Не забравяйте, че всички събития и емоции през този месец са за добро, дори да не го усещате в момента по този начин. Дори ако някои идеи на половинката ви се струват твърде неподходящи, просто им дайте време.

Телец

Най-важният урок, който ще трябва да научите през осмия месец от годината, е да не се връщате към миналото си. Ако сте самотни в любовта – може би трябва да проявите повече активност, в случай че харесвате някого.

Близнаци

През горещия август ще се радвате на разбиране, грижа и нежност от страна на половинката. Или иначе казано – ще цари хармония. Някои от вас може би ще се решат на важната стъпка да станат родители.

Рак

Понякога мисълта за промяна, за ново начало, за излизане от зоната на комфорт е много по-страшна от действителността. Вашите романтични жестове ще ви водят на невероятни места. Ако ще влагате енергията си в нещо, направете го в хора, които истински цените, а не просто по задължение или за да „отбиете номера”.

Лъв

Августовският месечен хороскоп вещае, че периодът ще ви донесе грандиозни събития. Някои от тях ще ви „подкосят коленете”, но със сигурност няма да ви е скучно. Ако пък имате човек до себе си, може да направите така желаните промени в дома.

ТОВА СА НАЙ-АМБИЦИОЗНИТЕ ЗОДИИ

Дева

Месецът ще ви донесе много изпитания и ще трябва да решите дали искате да се борите за това, което сте постигнали до тои момент, или предпочитате чисто начало с друг човек. Не се стряскайте от това, защото знаем, че всичко се случва с причина. И ако трябва да се разделите, по-добре това да е сега.

Везни

Вечери, дълги разходки, романтични съобщения и истинско внимание, за което отдавна копнеете. Цялото това романтично пътешествие е напълно заслужено и трябва да му се насладите пълноценно. Имайте доверие на човека до вас, не създавайте проблеми от разни клюки, които може би чувате по негов адрес. 

Скорпион

 Уви, новият месец няма да ви донесе така желаното спокойствие във връзката. Ще се чувствате като в „затвор”, сякаш стените ви притискат. Искате да се измъкнете, но не знаете как. Няма да сте доволни от нищо и това несъмнено ще стави своя отпечатък.

Стрелец

Мислите прекалено дълго, преди да действате, а в любовта мислите са излишни, а действията наложителни. Бъдете по-смели, импулсивни и решителни. Нищо на този свят не идва даром, за това се потрудете и заслужете своята приказка. Страхът не води до нищо добро и няма връзка, която да е започнала така. 

ГОЛЕМИЯТ МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА АВГУСТ 2021

Козирог

Може би за пръв път от доста време насам мислено сте далеч от ангажименти, отговорности и единственото, за което мечтаете, е малко почивка. Опитайте се да запазите това лежерно спокойствие колкото се може по-дълго, опитайте да реализирате и най-смелите си мечти, дори тези, които ви е страх да изречете на глас. Любовта е на ваша страна, ако я оставите да си "работи".

Водолей

Този месец ще се окажете доста здраво стъпили на земята в любовен план. С други думи, нищо интересно не се случва, но нека това не ви обезкуражава. Забравете за смелите планове и невъзможните мечти, просто живейте в настоящето.

Риби

Този месец ще бъде много романтичен за вас, ако успеете да се фокусирате единствено върху енергията между вас и партньора. Опитайте се да четете между редовете, доверете се на това, което ви казва интуицията. Запитайте се дали наистина сте инвестирали достатъчно време и любов в половинката, или пък трябва да се постараете малко повече.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама