Големият месечен хороскоп за август 2021


Големият месечен хороскоп за август 2021
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Първите дни на август ще бъдат време за борба и преодоляване на препятствия. През първата седмица на новия месец ще трябва да обърнете внимание на емоционалните ви изяви. Нещо, което е нормално за вас, може да наранява много близките ви. Отделете време и усилия, за да помислите как те се чувстват и как бихте могли да промените нещо в поведението си. Втората седмица на август може да ви хвърли в капана на илюзиите. Прекалената жажда за удоволствия, комбинирана с алкохол, рискува да ви постави в опасна ситуация, която да ви отдалечи от действителността. Не го допускайте. Средата на месеца ще ви зарадва с неочаквани приходи. Подходете разумно към използването на сумата. Последните дни на август ще ви зарадват с висока активност. Това е време, в което ще може да прецените най-добре какво да оставите в живота си и от какво вече нямате нужда. Действайте според интуицията си.

Телец

Началото на август ще ви зарадва с разрешаването на важни въпроси, липсата на проблеми и истинско безгрижие! Какво по-добро начало на най-летния месец от това! Първите дни на август ще ви изненадат приятно с парично постъпление. Очаквайте красив и скъп подарък. Съвършеното щастие ще изпълни и втората седмица на месеца. Тогава ще се къпете в любов и разбирателство с партньора и близките ви хора. Периодът е подходящ за действия, свързани с отърваването от ненужни и излишни вещи от дома ви. Третата седмица на август може да ви поднесе неочаквана възможност да спечелите допълнителни пари. Ако проявите дисциплина, може сериозно да увеличите доходите си. Последните дни на месеца ще са тези, в които нищо няма да ви безпокои и може да се отдадете на заслужена почивка.

Близнаци

Началото на август ще ви завари в добро настроение и повишено желание за свобода. За целта обаче ще трябва да се освободите от някои задължения, които не ви позволяват да прекарате времето си, както мечтаете. Колкото по-отговорно се отнесете към задачите си и колкото по-бързо приключите с тях, толкова повече време ще ви се освободи в бъдеще. През втората седмица от месеца не попадайте в илюзията на лесното печелене на пари. Тогава може да се появи желание за закупите скъпа вещ, но преценете добре дали може да си я позволите. Не взимайте заем, за да осъществите замисленото. В средата и в края на месеца не смесвайте работата с мечтите. Добре е да положите усилия, за да разграничите двете неща. Възможно е по време на отпуск от вас да бъде поискано да работите извънредно. Отстоявайте границите на подобно вмешателство.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СРЕЩНАТ НОВА ЛЮБОВ ПРЕЗ АВГУСТ

Рак

През този месец ще имате цяла планина от задачи. Хубавото е, че част от тях може да съчетаете с интересни пътувания, които да ви разсеят от тежестта на служебните ви задължения. Откъсването от рутинния работен ритъм ще възроди вдъхновението ви. Не се колебайте да сменяте метода на работата, да бъдете иновативни и да дадете повече свобода на откривателя у вас. Редувайте работа с почивка. В тези тихи моменти може да ви посетят гениални идеи. Не ги пренебрегвайте, а ги записвайте старателно и помислете как можете да ги реализирате. В личен план бъдете внимателни към партньора си. Неговото спокойствие може да означава просто примирение с някои черти от характера ви. Няма нищо лошо в това да се опитаме да се промени към добро в една по-късна възраст.

Лъв

Очаква ви активно начало на новия месец. Умствената ви дейност ще достигне нови върхове, тъй като ще трябва да се справите с разрешаването на внезапно възникнали и много сложни задачи. В същото време промяна в обстоятелствата ще затрудни допълнително действията ви. Успешното справяне с тези задължителния ще доведе до увеличаване на доходите ви. С напредването на дните напрежението ще намалява и през втората седмица на август ще може да си отдъхнете. Средата на месеца е най-доброто време за почивка. Тогава няма да има какво да ви безпокои и ще може да се отпуснете изцяло. В края на месеца вече няма да ви безпокоят служебни въпроси и задачи за решаване. Това е време, което да посветите на любимия човек. Във връзката ви има още какво да се желае. Бъдете искрени и оставете любовта да ви води.

Дева

Това е месец, в който ще се срещнете с много нови хора и ще си осигурите желаното ниво на общуване и комуникация. В желанието си да се харесате на всички, обаче, рискувате да загубите себе си или да пренебрегнете свои важни нужди и желания. За да не се случи това, от време на време спирайте и си задавайте въпроса дали това, което се случва, ви носи удовлетворение. Средата на месеца ще ви подари дни на безгрижие и хармония. Очакват ви парични постъпления, които ще внесат спокойствие в ежедневието ви. Последните дни на месеца са подходящо време да повишите активността си. Тогава ще може да комбинирате полезното с приятното. Вашето хоби ще има шанс да се превърне в нещо повече от приятно прекарване на времето и да ви донесе сериозни доходи.

Везни

През този месец жаждата ви за красота, свобода и промяна ще е силна, както никога досега. Като начало започнете да обръщате внимание на малките хубави неща, които са около вас. Ще се уверите, че те никак не са малко. Имайте повече вяра в себе си. Това е добро време да започнете обучението си по изкуство или спорт. Не позволявайте на това, че нямате опит в дадената област да ви спре от мечтата ви. В средата на месеца е добре да проявявате максимално ниво на рационалност. Не попадайте в плен на илюзии. Не злоупотребявайте с алкохол и бъдете внимателни при прием на лекарства. В края на месеца ще имате повече свобода. Не пропилявайте това време. Точно тогава ще може да подредите всекидневието си по нов начин, в който да намерят своето безценно място вашата независимост и желание да творите.

КАК ДА КОНТРОЛИРАТЕ ЕМОЦИИТЕ СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Скорпион

Това е месец, в който ще се радвате на много любов. Представителите на знака ще изживеят незабравими романтични моменти. Очакват ви вълнуващи преживявания, които ще се превърнат в едни от най-милите спомени в живота ви. Не се питайте с какво сте заслужили това щастие, а го оценете с цялото си същество. Все пак не почивайте на стари лаври и помнете, че са необходими редовни и сериозни усилия, за да може тази хармония да бъде запазена и да продължи да ви радва и в бъдеще. В средата на месеца някои представители на знака ще имат шанса да постигнат много и в служебно отношение. Това ще е време за покоряване на върхове. Вашата активност ще е решаваща за постигането на дългосрочни резултати. Успешни ще са сделките, свързани с имоти, недвижимо имущество и земя. Комуникацията с партньори ще е успешна и плодотворна.

Стрелец

Месецът ще започне със сериозни предизвикателства за представителите на знака Стрелец. От нивото на общуване ще зависи вашето професионално развитие. Качеството на комуникация и с личния партньор също ще предопредели развитието на отношенията и връзката ви. Това е време за авторефлексия. Може би ще се наложи да поработите върху някои аспекти на характера и поведението ви. Само с положителна промяна в себе си може да очаквате и такава в живота ви. В средата на месеца ще се наложи да се борите активно, за да запазите статуквото си и да получите това, към което се стремите. Месецът ще се редува с върхове и спадове. Събирайте сили в спокойните моменти и давайте всичко от себе си, когато обстоятелствата го налагат.

Козирог

Началото на август ще донесе някои изненадващи обстоятелства в живота ви. Тогава с нокти и зъби ще трябва да се борите, за да запазите това, което имате. Няма да се случи нищо, с което да не може да се справите. Трудността ще идва от това, че вече сте се настроили за почивка, а изведнъж ще се наложи да се справите с разрешаването на сериозни служебни въпроси. С напредването на дните напрежението ще намалява. Колкото по-бързо се справите със задачите си, толкова по-бързо техният товар ще остане зад гърба ви. През целия период бъдете пестеливи. В средата на месеца са възможни някои непредвидени разходи. Истинското щастие ви очаква в края на месеца. Тогава хоризонтът ще е чист и светъл и няма да има нито едно облаче, което да смущава ума и душата ви. Насладете се на тези моменти с цялото ви същество и ги споделете с любимите ви хора.

Водолей

Очаква ви месец, изпълнен с разнообразни събития. В началото на периода ще имате своите запомнящи се моменти на щастие в личния живот, споделени изцяло с партньора ви. Някои представители на знака ги очаква чудото на любовта от пръв поглед. Каквото и да се случи, ще бъдете обичани и ще се радвате на взаимност. В служебно отношение това може да доведе до пропускането и съответно - натрупването на излишни задачи. В средата на месеца ще трябва да отделите повече внимание на служебните си ангажименти. Ще имате работа за наваксване. Съвсем скоро ще може да се радвате на първите добри резултати от усилията ви. Краят на месеца ще ви даде време, изпълнено с щастие и забавления. Наслаждавайте се на живота разумно.

Риби

Това е месец, в който ограничаването ще ви даде неподозирани позитиви. Не се колебайте да се разделите със стари навици, да се отървете от ненужното в живота ви - вещи, спомени или токсични връзки. Опитайте се да проявите повече разбиране към околните. Проявата на взаимност, разбирателство и съчувствие ще ви помогне да израснете духовно. Средата на месеца ще ви даде някои допълнителни отговорности. Не се фокусирайте върху тяхната сложност. Мислете за крайния резултат, след който вие ще сте по-опитни и по-добри. В личен план не задържайте обиди и гняв. Направете така, че да имате повече време за спорт и разходки сред природата. Не се колебайте и да вложите време и усилия в хоби, за което отдавна мечтаете. Имайте повече вяра в способностите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама