Много забавление очаква една зодия на 5 април


Много забавление очаква една зодия на 5 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен 

Този петък помислете за вашето забавление. Отдавна не сте правили нещо специално за себе си. Сега е време да помислите как да се зарадвате незабравимо.

Телец

Днес ще научите приятна новина, свързана с финансовото ви благосъстояние. Не бързайте да се възползвате от парите, а помислете как най-умно може да ги използвате за бъдещето си.

Близнаци

Днес не се подавайте на увещания, колкото и сладко да ви омайват. Щом нямате вдъхновение за дадено начинание и чувствате, че не е вашето - не се насилвайте.

Рак

Този петък може да ви се присъни интересен сън. Някои от идеите не са лоши. Понякога сънищата се сбъдват, при това не много трудно.

Лъв

Този петък не умувайте прекалено много, а действайте. Думите сега няма да имат особено значение и сила, но направеното от вас ще е красноречиво.

Дева

Този петък не се захласвайте по далечното. Някой ден може да стане ваше, но до тогава трябва да направите някои малки стъпки. Започнете сега.

Везни

Днес не се осланяйте на случайността в очакване нещата да се получат. Вашето участие в щастието ви е основно и нямате нужда от виновници, че нещо не се е случило.

Скорпион

Този петък е много важно да сте честни със себе си и с партньора си. Ако нещо във връзката ви не ви устройва, най-добре го обсъдете. Може да се окаже, че става дума за лесно отстраним проблем.

Стрелец

Този петък е добър ден за покупки на предмети за ваше лично ползване. Придържайте се към предварително подготвен списък, за да не се сдобиете с излишни неща.

Козирог 

Този петък е ден за почивка и забавяне на темпото. Това важи и за личния ви живот. Понякога спокойствието е най-важното.

Водолей

Днес може да разберете важна истина. Каквато и да е тя - ще ви донесе облекчение. Вече смело може да продължите напред.

Риби

Този петък потърсете вашият начин за действие. Сега най-важното е да сте искрени и да не правите компромиси със себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама