Мъжете от тези зодии са най-грижовните съпрузи


Мъжете от тези зодии са най-грижовните съпрузи
Снимка: iStock

Идеалният съпруг, баща и любовник - може ли един мъж наистина да съчетае всички тези качества? Според астролозите това е напълно възможно и зависи от зодията на вашия партньор. Експертите са категорични, че зодиакалният знак може да разкаже за мъжа много повече, отколкото вие самите знаете за себе си.  Мъжете от тези зодии са най-добрите съпрузи.

Овен

Привидно мъжът Овен изглежда арогантен и своенравен. Всъщност той е много чувствителен към хората и приема всяко събитие присърце. Овенът е истински джентълмен предпочита силните жени. Той никога не би си позволил да обиди жената до себе си.

Близнаци

Мъжът Близнаци се влюбва много бързо. Но това не означава, че той се влюбва във всяка жена. Мъжът от този знак знае много добре от каква жена се нуждае. И затова, след като я открие, той не се замисля дори за миг. Той определено ще подкрепя любимата си и в скръб, и в радост.

ТОЧЕН ИНДИЙСКИ ХОРОСКОП РАЗКРИВА КАКЪВ ЧОВЕК СТЕ

Рак

Мъжът Рак е щедър и надежден. Като истински интроверт той мечтае да открие перфектната жена възможно най-скоро, за да създаде семейство с нея. Спътницата на мъжа Рак винаги ще се чувства като кралица. Дори в мислите си той не би си позволил да изневери на своята любима.

Везни

Мъжът Везни е най-неконфликтният човек на света. Той избира жената до себе си по външен вид: идеалната за него не е тази, която има правилните черти на лицето и тънка талия, а този, която е различна от другите. Например, голяма бенка над горната устна би била като магнит за мъжа Везни. Той се нуждае от жена муза. Просто останете до него и ще разберете къде е раят на земята.

Скорпион

Мъжът Скорпион, въпреки че има лоша репутация, винаги се грижи за любимата си. Да, този господин има сложна нагласа, но всеки завижда на способността му да мисли фино и да отгатва женските желания. Той мечтае за дом, пълен с деца. Богатството и щастието са гарантирани с мъж от зодия Скорпион. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама