След сватбата: Как се променят мъжете според зодията


След сватбата: Как се променят мъжете според зодията
Снимка: iStock/Guliver

След сватбата представители на различните зодии се показват в различна светлина.

Овен

Ако преди сватбата Овенът е бил готов да ви забавлява с часове и да демонстрира лидерски качества във всяка компания, при всякакви обстоятелства и по какъвто и да е начин, то след сватбата той ще хвърли цялата си сила за семейството. Ако съпругата оцени това, бракът ще продължи много години.

Телец

Телецът се променя малко след сватбата! Те вече са отговорни и се интересуват от брака от гледна точка на укрепването на връзката. За Телеца е изключително важно да има семейство - това е смисълът на живота му! Фатална ще е липсата на достатъчно любов от любимата жена.

4-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБЯТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА

Близнаци

Приоритетът на Близнаците е да бъдат пример! Близнаците се нуждаят само от цел и ще направят всичко сами. Надеждни партньори и съпрузи. След сватбата ще стане само по-добър.

Рак

Ракът може да изненадва. Той е романтик и разбивач на сърца. За брака инициативата идва от него и само от него. И ако мъжът Рак е решил, той ще отиде до края. Единственото нещо, в което може да се промени веднага след сватбата, е да започне прави любимото си нещо или работа по-усърдно.

Лъв

Ако Лъв е направил предложение, това означава, че той чувства, че е готов за това. Само в този случай Лъвовете се женят. Съпругата става едновременно приятелка и любима жена, което означава, че във всичко трябва да разбира и подкрепя избраника си.

Дева

Ако ви се струва, че след сватбата съпругът ви е загубил предишния си чар и романтизъм, тогава трябва да имате търпение. Той е спокоен, че накрая всичко е така, както е искал.

Везни

Везните могат да ви изненадат с редица свои качества: домакинство, хоби, което може да ви се стори странно или нещо друго. Бъдете подготвени за възможни изненади.

Скорпион

Основното е, че ако сте се съгласили да станете съпруга на Скорпиона, не бива да му оказвате прекален натиск и не е нужно да изисквате нещо. Самият той ще даде и ще направи всичко.

ДВОЙКИТЕ В ЗОДИАКА С НАЙ-УСПЕШЕН БРАК

Стрелец

Свободолюбиви. Те се женят или заради истинска любов, или когато осъзнаят, че са срещнали наистина надежден човек. След сватбата ще има спорове, кавги и разногласия, но най-важното е, че Стрелецът не е предател!

Козирог

Козирозите са страхотни съпрузи. Само едно качество може да помрачи щастието - мързелът! Ако преди сватбата той е бил активен и енергичен, след сватбата може да престане да бъде такъв.

Водолей

Те много обичат реда и любовта. От своя страна, опитвайки се да бъде добър съпруг, той ще поиска същото от жена си!

Риби

Рибите са обзети от стрес. Те са в състояние да свършат отлично своята супер трудна работа, но последиците могат да засегнат семейството. Бъдете разбиращи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама