Мъжете винаги зарязват жените от тези зодии


Мъжете винаги зарязват жените от тези зодии
Снимка: iStock/Guliver

С жените от тези 5 зодии е трудно да се изгради стабилна връзка. В случая инициативата за раздяла винаги е на мъжа.

Скорпион

Непредсказуемостта на жените Скорпион привлича мъжете. Дамите от този знак въплъщават всички противоположни качества: целомъдрие и лекомислие, мистериозност и откритост. Но именно тази постоянна промяна оказва негативен ефект върху отношенията между партньорите и рано или късно мъжът решава да напусне жената Скорпион.

Лъв

Темпераментните дами Лъв знаят как да накарат мъжа да се интересува от тях. Те винаги са заобиколени от обожатели. Но преди да допуснат потенциален партньор до себе си, дамите от този знак ще направят всичко възможно, за да проверят сериозността на намеренията му. Но не след дълго мъжът до жената Лъв разбира, че тя не знае какво иска и той решава да я напусне.

Близнаци

Жените Близнаци определено знаят как да се забавляват, обичат романтиката и с ентусиазъм приемат всяко предложение за забавление. Но след като във връзката се настани рутината, жената Близнаци остава разочарована и започва да страда. Това постепенно я отдалечава от нейния партньор и не след дълго той решава да сложи край на отношенията им.

Риби

Жените Риби определено не могат да бъдат наречени лоши съпруги. Те са грижовни и невзискателни, но присъщата им страст към манипулации може да им изиграе лоша шега. Рибите са твърдо убедени, че това е единственият начин да запазят връзката си. Но често партньорът им не може да издържи.

Стрелец

Жените, родени под този знак, също са добри съпруги. Те са умни и привлекателни, умеят да правят компромиси. Но жената Стрелец никога няма да стане домакиня, защото има други планове за бъдещето си. Именно това отблъсква мъжете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама