На кои зодии може да поверите своите тайни и на кои не


На кои зодии може да поверите своите тайни и на кои не
Снимка: iStock/Guliver

Разберете на кого можете да разкажете тайните си и с кого трябва да сте нащрек.

Овен

Ако сте поверили тайната на Овен, опитайте се да не го разстройвате много в бъдеще, тъй като в замяна той може да действа импулсивно и да разкрие всички ваши тайни. Това, разбира се, той няма да направи нарочно, а само заради навика му да действа, преди да мисли.

Телец

Телецът е стабилен, но можете да му доверите своите тайни само когато сте сигурни, че е съгласен с всичко, което му кажете. Във всички останали случаи се опитайте да запазите важните неща за себе си.

Близнаци

Този знак е въплъщение на приказливостта, затова се опитайте да запазите тайните си от него, доколкото е възможно. Близнаците разказват "последните новини" съвсем случайно, дори не осъзнават, че може да наранят някого.

Рак

Раците са толерантни хора, които знаят как да пазят тайни. Но ако не искате да ги карате да се чувстват зле, опитайте се да не им казвате някакви особено тъжни неща. По принцип винаги можете да разчитате на Рака, защото ако той ви харесва, никога няма да разкрие това, което сте му казали.

ТОВА СА НАЙ-СПОКОЙНИТЕ ЗОДИИ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е СТРЕС

Лъв

Не се доверявайте на представителите на тази зодия и не им споделяйте тайни, които могат да ги съблазнят да се похвалят с тази информация или да докажат нещо на други хора.

Дева

Девата ще пази надеждна информация, докато продължавате да общувате с нея. Но ако прекратите връзката си, тя ще започне да си спомня всичко, което сте ѝ казали. И няма да си затвори устата, докато не сподели на целия свят всички неща, които знае за вас.

Везни

Те са страхотни приятели, но колкото и да са очарователни, по-добре е да държите устата си затворена пред тях. Те са щастливи да споделят забавни истории за своите приятели и, разбира се, го правят с най-добрите намерения.

Скорпион

Той разбира важността на пазенето на тайните, защото самият той ги има в огромни количества. Скорпионът знае, че когато информацията стане публична, тя губи своята важност и привлекателност. Затова не се колебайте да доверите на представителя на този знак всичко, защото той никога няма да разкрие тайните ви.

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ

Стрелец

Може да разчитате на този знак, тъй като той не обича клюките и говори умерено. Знае кога да си затвори устата, така че умее да пази тайни.

Козирог

Козирозите са истински владетели на сенките, притежаващи невероятно прозрение, което им позволява да научат дори едни от най-големите тайни. Козирогът знае как да се възползва от тайната, така че в замяна на мълчанието му ще трябва да направите нещо в негов интерес.

Водолей

Ако искате Водолеят да пази нещо в тайна, трябва да му кажете нещо много необичайно. Във всички останали случаи той просто ще се смее на нуждата ви да считате обикновените неща за тайна. При първата среща с приятели той ще разкаже всичко, което сте му поверили, като разкрие историята ви с куп остроумни забележки.

Риби

Те често просто забравят поверените им тайни, но ако си спомнят тайната информация, която са им казали, те я пазят завинаги.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама