Пазете се от мъжете от тези 3 зодиакални знака


Пазете се от мъжете от тези 3 зодиакални знака
Снимка: iStock/Guliver

Те могат да разбият сърцето ви и да ви съсипят! Вижте кои са те!

Стрелец

Този тип мъже се нуждаят от мъдра и тактична жена до тях много повече от представители на другите знаци. Работата е там, че трябва да сте подготвени за факта, че представителят на зодия Стрелец ще забележи всички ваши недостатъци, несъвършенства и слабости.

Стрелецът има огромен интерес към всичко в света и иска да участва във всичко, което се случва около него - често в ущърб на семейството и дома му.

Да живееш с този човек не е толкова трудно, но поради липсата на стабилни чувства и нетърпение към неща, които ограничават свободата му, избраникът ще трябва постоянно да разширява хоризонтите си, за да не се поддава на него. В противен случай Стрелецът може да си тръгне без дори да се замисли какво ще причини на близките си.

Рак

Мъжете от зодия Рак могат да бъдат разделени на две групи - тези, които обичат дома си, но в същото време са раздразнителни, скучни и критични, и мъжете, които по същество са пасивни, мързеливи и безразлични. Последните обикновено се женят, за да станат собственик на облаги, наследство или статус в обществото, тоест искат да получат определени житейски придобивки.

Дори ако Рак обича жена си и децата си, той никога няма да почувства пълно удовлетворение от състоянието на нещата в семейството, винаги ще намери нещо, което ще се превърне в мишена за неговите критики или разочарование.

По правило Раците остават верни на своята половинка само ако всичките им нужди са задоволени у дома.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИЗЛЪЧВАТ ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ

Скорпион

Единственият начин да създадете хармонични отношения с представителя на този зодиакален знак е да го следвате сляпо във всичките му начинания. Скорпионите мразят доминиращите жени, те са старомодни и обичат да показват кой е шефът в къщата. Те обаче обожават своята съпруга и децата си, и достигат висота в кариерата си, което им позволява успешно да осигурят семейството си.

В сърцето си Скорпионите наистина имат най-топлите чувства към близките си, въпреки че често не знаят как да ги изразят. Имате всички шансове да създадете успешен брак с представител на този знак, но се пригответе за факта, че ще трябва да задоволите всичките му желания, както в леглото, така и извън него. Ако не го направите, Скорпионът може да ви съсипе. Колкото и да държи на семейството си, този знак уважава на първо място себе си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама