Най-добрите сексуални партньори за Близнаци са от тези зодии


Най-добрите сексуални партньори за Близнаци са от тези зодии
Снимка: iStock/Guliver

Близнаците са въздушна зодия, която се стимулира първо умствено и след това физически. Ще трябва да привлечете вниманието му, да го заинтригувате с интересни теми и чак след това да го завлечете в спалнята. Бъдете по-бързи в действията си, защото умовете на Близнаците се скитат непрекъснато и лесно се разсейват.

Сексът със сигурност ще бъде горещ и страстен, вероятно и доста разговорлив. Те обичат да говорят много за секс, но обичат да говорят и по време на секс.

Харесва им да се излежават много и да се гушкат. Това по-скоро ги прави нервни. Така че не го приемайте лично, ако вашият партньор от зодия Близнаци иска да стане от леглото, след като достигне кулминацията.

Вижте още: Най-добрите сексуални партньори за Овен са от тези зодии

Сексуално съвместими зодиакални знаци, с които Близнаците ще имат страхотен секс са: Везни, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец.

Какво им харесва: Всякакви експерименти и нови неща. Кажете му какво ще правите с него и още по-добре - направете нещо, което никога не сте правили досега. Близнаците често променят решението си, така че във вторник може да иска по-нежен секс, а след няколко дни - танц в скута.

Какво НЕ харесват: Да сте като залепени за тях. Не се дръжте като нуждаещи се, които търсят отчаяно внимание. Близнаците обичат своята свобода.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама