Най-големите грубияни на зодиака


Най-големите грубияни на зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Тези 3 зодии често нагрубяват с думи и поведение познатите и близките си хора. Те дори не го смятат за нещо нередно, а го приемат като нормална част от общуването, като в повечето случаи са убедени, че сте си го заслужили.

Вижте още: От какво трябва да се пази всяка зодия в сезона на Рак

1. Овен

Овенът е доста избухлив и има способността да бъде много груб, когато иска. Като огнен знак, той може да бъде много страстен, когато е в добро настроение - и много груб, когато не е. Тази огнена личност се пали от най-малкото нещо и почти винаги вдига грандиозни скандали. Въпреки това може да бъде и добра душа, стига да не го ядосвате. Просто при спор с Овен трябва да знаете, че си играете с огъня, така че внимавайте.

2. Скорпион

Скорпионът може да бъде истински грубиянин, ако го накарате да се чувстват предаден или наранен (а той се чувства така в 90 процента от времето). Неговата манипулативна природа прави така, че освен че ще ви заформи скандал, в който ще чуете ужасяващи неща за себе си, накрая вас ще изкара виновни за всичко. И освен това ще трябва да се извинявате за постъпката си към него, ще ви накара да се извините и за обидите, които вие е нанесъл, защото ще твърди, че сте го изкарали извън кожата му.

Вижте още: Любовен уикенд хороскоп за 1-2 юли 2023

3. Козирог

Грубостта на Козирога идва от прекалената му самоувереност. Егото му може да стане толкова напомпано, че да гледа отвисоко на всички останали около него. Дори когато не се опитва умишлено да бъде груб, той пак е арогантен и неприятно снизходителен към събеседниците си. Козирогът е известен с това, че е супер властен и контролиращ. Той се има за отделна раса и смята, че всички, които не се държат с него като с бог заслужават неговото грубиянско държание.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама