Най-интелигентните и духовно възвишени зодии


Най-интелигентните и духовно възвишени зодии
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите са убедени, че планетите и звездите, които са били видими в небето по време на раждането, до голяма степен определят не само нашата съдба и характер, но и нашите способности, включително интелектуални.

Това не означава, че някои зодии са по-добри от други. Просто всички сме различни: някой се слави със способността да анализира информацията и да взема правилните решения, а друг разбира по-добре емоциите на хората. Разбрахме под кои съзвездия най-често се раждат интелигентни и духовно извисени зодии.

Водолей

Водолеите са преди всичко източник на нови идеи и знания за този свят. Надарени с необикновен ум, представителите на този знак са способни да мислят нестандартно и умело да използват емоционална интелигентност, за да контролират другите хора. Но когато успешно решават сложни проблеми, те често забравят за простите неща. Затова се нуждаят от приятел и помощник, който от време на време да ги връща на земята.

Стрелец

Самоуверените и мотивирани Стрелци са по-склонни от другите да правят важни открития. Те са внимателни към детайлите и са щастливи да споделят истински енциклопедични знания за това, по което са сериозно запалени. Хората от този знак лесно се влюбват в литературни герои и дори се опитват да намерят някой подобен в действителност, защото вярват: ако нещо може да бъде измислено, тогава няма да е трудно да го съживите.

Козирог

Търпеливи и бързи представителите на този знак непрекъснато повишават интелектуалното си ниво. Много Козирози харесват герои, които преодоляват трудностите с пресметливост и хитрост. Самите те предпочитат добре обмислена стратегия пред импулсивни решения, но в никакъв случай не са лишени от емоции.

4 ЗОДИИ, КОИТО МИСЛЯТ, ЧЕ ЗНАЯТ ВСИЧКО

Близнаци

Жаждата на Близнаците за нови знания и умения е безкрайна. Те са в състояние да усвоят голямо разнообразие от информация с космическа скорост, но изобщо не са готови да спрат.

Телец

Телците се опитват не само да четат книги, но и да прилагат придобитите знания на практика. Те не са свикнали да фокусират вниманието на всички върху техните способности и успехи и затова често изглеждат наивни и мързеливи. Но след като ги опознаете по-добре, се оказва, че това съвсем не е така.

Дева

Подобно на Телците, Девите имат предимно практическа интелигентност. Паметта им е отлична! Представителите на тази зодия са сподобни бързо да овладеят нов бизнес. Упорито вървят към целта си, но за разлика от Стрелците и Козирозите, не забравят за почивката.

Лъв

Лъвовете вярват, че са способни на много неща и са убедени, че многозадачността е техният елемент. Представителите на този знак обикновено са наясно с всички модни новости и никога не пропускат най-красивите и скъпи издания. Шикозната домашна библиотека е тяхната страст.

Везни

На интелекта на Везните може да се завиди, ако естествената скромност не им попречи да го използват с пълния си потенциал. Уви, родените под този знак предпочитат да използват своята логика, интуиция и феноменална способност да анализират данните не на работа, а в хобита.

ЖИВОТЪТ НА ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ СЕ ПРЕОБЪРНЕ ПРЕЗ 2021

Овен

Зад сложната им същност е почти невъзможно да се отличи техният ум, но всъщност имат изключителен интелект. Въпреки цялата си любов към справедливостта, Овенът не знае полутонове.

Скорпион

Умът им е универсален, хобитата са екзотични, но избягват рисковани решения, дори в своя вреда. Така че, ако някой даде на такъв човек една от книгите на Джен Синсеро, ще бъде много полезно.

Рак

Родените под този знак се смятат за чувствителни и предпазливи натури, но малко хора помнят способността на Рака да използва чуждия опит и да работи в екип. Те не са свикнали да крещят за своите таланти, но при спешни случаи са в състояние да вземат правилното решение и да поемат отговорност за целия екип.

Риба

Представителите на този знак в живота си често разчитат не на интелигентност, а на емоции и развита интуиция. Тези хора никога няма да се потопят в това, което не ги интересува, и тяхната ангажираност да научат тайните на човешката природа често ги прави почитатели на езотеричната и психологическа литература.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама