Най-интелигентните и духовно възвишени зодии


Най-интелигентните и духовно възвишени зодии
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите са убедени, че планетите и звездите, които са били видими в небето по време на раждането, до голяма степен определят не само нашата съдба и характер, но и нашите способности, включително интелектуални.

Това не означава, че някои зодии са по-добри от други. Просто всички сме различни: някой се слави със способността да анализира информацията и да взема правилните решения, а друг разбира по-добре емоциите на хората. Разбрахме под кои съзвездия най-често се раждат интелигентни и духовно извисени зодии.

Водолей

Водолеите са преди всичко източник на нови идеи и знания за този свят. Надарени с необикновен ум, представителите на този знак са способни да мислят нестандартно и умело да използват емоционална интелигентност, за да контролират другите хора. Но когато успешно решават сложни проблеми, те често забравят за простите неща. Затова се нуждаят от приятел и помощник, който от време на време да ги връща на земята.

Стрелец

Самоуверените и мотивирани Стрелци са по-склонни от другите да правят важни открития. Те са внимателни към детайлите и са щастливи да споделят истински енциклопедични знания за това, по което са сериозно запалени. Хората от този знак лесно се влюбват в литературни герои и дори се опитват да намерят някой подобен в действителност, защото вярват: ако нещо може да бъде измислено, тогава няма да е трудно да го съживите.

Козирог

Търпеливи и бързи представителите на този знак непрекъснато повишават интелектуалното си ниво. Много Козирози харесват герои, които преодоляват трудностите с пресметливост и хитрост. Самите те предпочитат добре обмислена стратегия пред импулсивни решения, но в никакъв случай не са лишени от емоции.

4 ЗОДИИ, КОИТО МИСЛЯТ, ЧЕ ЗНАЯТ ВСИЧКО

Близнаци

Жаждата на Близнаците за нови знания и умения е безкрайна. Те са в състояние да усвоят голямо разнообразие от информация с космическа скорост, но изобщо не са готови да спрат.

Телец

Телците се опитват не само да четат книги, но и да прилагат придобитите знания на практика. Те не са свикнали да фокусират вниманието на всички върху техните способности и успехи и затова често изглеждат наивни и мързеливи. Но след като ги опознаете по-добре, се оказва, че това съвсем не е така.

Дева

Подобно на Телците, Девите имат предимно практическа интелигентност. Паметта им е отлична! Представителите на тази зодия са сподобни бързо да овладеят нов бизнес. Упорито вървят към целта си, но за разлика от Стрелците и Козирозите, не забравят за почивката.

Лъв

Лъвовете вярват, че са способни на много неща и са убедени, че многозадачността е техният елемент. Представителите на този знак обикновено са наясно с всички модни новости и никога не пропускат най-красивите и скъпи издания. Шикозната домашна библиотека е тяхната страст.

Везни

На интелекта на Везните може да се завиди, ако естествената скромност не им попречи да го използват с пълния си потенциал. Уви, родените под този знак предпочитат да използват своята логика, интуиция и феноменална способност да анализират данните не на работа, а в хобита.

ЖИВОТЪТ НА ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ СЕ ПРЕОБЪРНЕ ПРЕЗ 2021

Овен

Зад сложната им същност е почти невъзможно да се отличи техният ум, но всъщност имат изключителен интелект. Въпреки цялата си любов към справедливостта, Овенът не знае полутонове.

Скорпион

Умът им е универсален, хобитата са екзотични, но избягват рисковани решения, дори в своя вреда. Така че, ако някой даде на такъв човек една от книгите на Джен Синсеро, ще бъде много полезно.

Рак

Родените под този знак се смятат за чувствителни и предпазливи натури, но малко хора помнят способността на Рака да използва чуждия опит и да работи в екип. Те не са свикнали да крещят за своите таланти, но при спешни случаи са в състояние да вземат правилното решение и да поемат отговорност за целия екип.

Риба

Представителите на този знак в живота си често разчитат не на интелигентност, а на емоции и развита интуиция. Тези хора никога няма да се потопят в това, което не ги интересува, и тяхната ангажираност да научат тайните на човешката природа често ги прави почитатели на езотеричната и психологическа литература.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама