Най-любимите нестандартни пози на зодиите - част 2


Най-любимите нестандартни пози на зодиите - част 2
Снимка: Istock/Guliver

Първата част прочетете тук!

Везни

Ако половинката ви е зодия Везни, то задължително трябва да вкарате доза фантазия между чаршафите. Те обичат чувствеността по време на секс и най-вече целуването. Може би трябва да изпробвате позата „69”, но по един съвсем нов начин. Мъжът ляга на дивана с крака на облегалката. Жената трябва да седне върху него, така че главата му да е между краката й.

Скорпион

Скорпионите имат нестихваща сексуална енергия, наслаждават се истински на плътските удоволствия, но е доста трудно да изпълните извратените им желания. Мъж, роден под този знак, си мечтае да „притежава” гъвкава жена, способна да откликне и на най-трудните физически пози. Легнете по гръб на висока плоска повърхност като бюро, маса, плот или пералня. Мъжът застава между краката ви. За да се наместите, сложете крака на раменете му и обвийте с ръце врата му, така че тялото ви да образува V.

Стрелец

Ключът към задоволяването на еротичните фантазии на Стрелците е като поставите техните представители в силната позиция. Обожават тръпката от секса на публични места и риска да ги видят. Със сигурност, този мъж мечтае да ви обладае в изправено положение, придържайки единия ви крак. Ако действието се развива до прозореца, в асансьора или просто навън сред природата – 10 точки.

Козирог

Още едни любители на атлетичния секс! Козирозите несъмнено си мечтаят за някоя оригинална поза с различен ъгъл на проникване от традиционното. Накарайте мъжа да легне по гръб, след което седнете върху него, но обърнати на една страна, така че тялото ви да е перпендикулярно на неговото.

Водолей

Този знак е известен като освободен експериментатор. Истината е, че няма поза, за която Водолеят да си фантазира особено, тъй като в главата му се развиват цели еротични сценарии. Част от тях включват секс играчките, а най-щастлив ще е, ако ви види да се самозадоволявате и го поканите да се включи в купона.

Риби

Представителите на тази зодия са романтични и нежността е тяхната стихия. Затова следващият път като се разгорещите с партньора си, пробвайте следното – той сяда с кръстосани крака по турски, а вие отгоре, като прегръщате с крака тялото му. Изключително интимна и еротична поза!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама