Най-подходящата прическа според зодията


Най-подходящата прическа според зодията
Снимка: iStock

Ако се чудите каква прическа да си направите, прочетете следващите редове:

Овен

Родената под знака на Овен дама иска визия, която изразява нейната увереност, енергичност и авантюристичност. И тъй като тя винаги е в движение и е изключително заета, прическата ѝ трябва да бъде лесна и безпроблемна за поддържане. Къса прическа с малко обем отгоре е перфектна за жената със забързано ежедневие, която няма много време за косата си.

Телец

Когато дамата Телец намери стил, който харесва, тя се придържа към него, а подстриганата на черта коса, с дължина до раменете, заоблени краища и път по средата е тази, която със сигурност ще харесва за години напред. Тя е изискана и дори официална, но не прекалено консервативна, което я прави идеална за топлия, любящ и надежден Телец.

Близнаци

Жената Близнаци е пълна с живот, вълнуваща и обича разнообразието, поради което игривият стил ѝ подхожда перфектно. Късата, асиметрична прическа олицетворява нейната динамична и вълнуваща личност, а и позволява толкова много възможности за стилизиране. По-дългата страничната част добавя допълнително динамика и движение.

Рак

Всички водни знаци предпочитат стилове, които разкриват женствените им страни, но жената Рак обожава да е център на внимание! Късата прическа на черта, с повече обем ви гарантира, че всички ще се обръщат след вас.

Лъв

Дамите, родени под знака на Лъва имат нужда да изразят себе си чрез една смела и секси визия, те са родени да привличат внимание! Много силно етажирана на пластове средно-дълга или дълга прическа, с много обем или големи, буйни къдрици със сигурност ще ви открои от тълпата!

ЗОДИИТЕ, КОИТО ПРАВЯТ НАЙ-ДОБРО ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Дева

Най-подходяща за дамите от зодия Дева е прическа тип А-линия. Отзад косата е подстригана по-късо, а отпред краищата са по-дълги, с дължина до раменете, като перфектно рамкират лицето. Тази прическа изглежда добре, независимо дали ще изберете да оформите косата си на леки вълни или да я изправите.

Везни

Балансът е важен за дамите Везни и няма нищо по-симетрично от идеално изправената, подстригана на равна черта прическа. Доверете се на професионален фризьор, който ще изправи косата ви първо с четка и сешоар, а след това с преса, за постигане не перфектно гладък резултат.

Скорпион

Жената Скорпион е толкова страстна, че понякога граничи с лудост, но в добрия смисъл. Стилът, който най-добре може да изрази огнения ѝ темперамент е късата и смела прическа, която да разкрие силния ѝ характер.

НАЙ-ЛЕСНАТА МАСКА ЗА КРАСИВА И ЗДРАВА КОСА

Стрелец

Три думи, които описват дамата Стрелец - щастлива, безгрижна и авантюристична. Същите чувства предизвиква и дългата до раменете прическа с небрежно стилизирани меки вълни или къдрици. По-късата дължина на подстрижката и нейната лека "хаотичност" улесняват поддръжката (защото просто нямате време за това).

Козирог

Винаги организирани и подготвени за всякакви ситуации, дамите Козирог харесват деловия и сериозен стил, съответно и по-практичните прически. Дългата, добре подстригана на пластове коса, с обем в корена и леки къдрици по краищата е визия, която впечатлява, а и винаги е на мода - качества, които подредените и стилни Козирози ще оценят.

Водолей

Жената Водолей е бохем, леко странна и обича да се забавлява, а прическата ѝ трябва да отразява това. Коса, подстригана на пластове и бретон със средна дължина гарантира, че тя може да експериментира с различни прически - нещо много важно за този знак.

Риби

Риби е воден знак и вълнообразните, свободно падащи къдрици прилягат идеално на дамите от тази зодия. Жената Риби харесва дългите къдрици с естествена текстура и оценява прическите, които нямат голяма нужда от поддръжка. Заради това трябва да се насочи към средно-дълга или дълга подстрижка, която не е сложна и разкрива естествения стил на косата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама