Най-щастливият ден от 2023 за всяка зодия


Най-щастливият ден от 2023 за всяка зодия
Снимка: iStock

Днес ще ви представим най-щастливият ден от годината на всяка една зодия.

Овен - 1 март

Тогава започва ингресията на Юпитер в Овен и продължава до 16-ти май. Когато артистичната Венера във вашия рожденен знак, се срещне с тази щастлива планета, очаквайте във въздуха да витае любов и творчество.

Телец - 16 май

На тази дата за първи път от 10 години насам Юпитер влиза във вашия знак. Късметът ще е изцяло на ваша страна, а й е твърде възможно да срещнете голямата любов.

Близнаци - 14 февруари

На този ден Юпитер създава тригон с Луната. Периодът ще ви даде възможност да разгърнете целия си потенциал, а късметът ще бъде с вас зад всеки ъгъл.

Вижте още: На тези 3 зодии ще им върви във всичко през март 2023

Рак - 18 януари

Меркурий отива директно във вашия сестрински знак Козирог, давайки ви голяма ясното след период на объркване. Това е чудесно време за повишение или признание в работата.

Лъв - 17 юли

Северният възел на съдбата влиза в другата огнена зодия Овен и тази огромна енергия ще ви подтикне към вълнуващи преживявания. Това ще бъде период, в който ще предприемете всички онези големи пътувания, за които мечтахте дълго време.

Дева - 23 март

Жадният за власт Плутон става ретрограден и днес имате желание за големи промени. Това ще разтърси ежедневните ви рутини, но всичко е част от по-голям план. От днес нещата започват да се променят за по-добро, макар че ще ви е необходимо търпение, за да разберете как и защо.

Везни - 1 юли

Меркурий издига самочувствието ви и ви подкрепя във вашите най-смели и амбициозни цели. Ще ви се предоставят нови възможности за работа, благодарение на възобновяването на познанства от миналото.

Вижте още: Любовно пожелание за 1 март 2023 според зодията

Скорпион - 16 май

Докато Юпитер си преправя път към Телец, може да се чувствате късметлии в любовта. Поставете личните отношения на първо място днес, независимо дали става въпрос за романтична среща с нов човек в живота ви или заздравяване на настояща връзка.

Стрелец - 12 май

Меркурий прави поддържащ аспект към Венера, което е идеален момент за всички представители на зодията, които искат да имат дете. Периодът е изпълнен и с творчески подем.

Козирог - 23 март

Днес парите ще са в ума ви повече, отколкото обикновено. Ще се появят нови финансови възможности. Помислете дали може да превърнете някое от хобитата си в успешен бизнес.

Водолей - 7 март

Ингресията на Сатурн от вашия знак във втори дом на парите и ценностите, прави периода изключително ползотворен във финансово отношение. Сега е времето да инвестирате смело в нов бизнес.

Вижте още: Най-голямата грешка в любовта на всяка зодия

Риби - 17 юли

Северният възел на съдбата ще помогне на някои липсващи части от живота ви да си дойдат на място. Това е много силен период да промените гледната си точка и да внесете яснота в сложна ситуация.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама