Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 11 - 17 септември 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 11 - 17 септември 2023
Снимка: 4653867 / Pixabay

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за седмицата от 11 до 12 септември 2023.

Овен - вторник, 12 септември

Овни във вторник ще получите неочаквана покана за екзотична екскурзия, която ще ви зареди с положителна енергия за цялата предстояща седмица. През този ден е изключително важно да не отказвате помощ, защото Вселената изпитва благородството ви.

Телец- събота, 16 септември

Телци, в събота ще получите голяма сума пари. Може да става дума за връщане на заем, който сте дали, или за разрешаване на имотен въпрос във ваша полза.

Вижте още: Ретрограден Юпитер до 30 декември, ето какво да очакваме

Близнаци - понеделник, 11 септември

Близнаци, в началото на работната седмица всички погледи ще са вперени във вас - излъчвате сексапил и привличате мъжките погледи като магнит. В понеделник, каквото и да поискате, няма да ви бъде отказано.

Рак - неделя, 17 септември

Самотните представители на зодия Рак ще срещат своята сродна душа, обвързаните ще отворят нова страница в отношенията си.

Лъв - четвъртък, 14 септември

Лъвове, в четвъртък ще стопите ледовете с човек от миналото ви, с когото сте се отдалечили заради едно недоразумение. Този контакт ще изиграе изключително важна роля в живота ви за в бъдеще.

Дева - понеделник, 11 септември

Деви, в понеделник ще се отървете от един голям товар, който е тежал на плещите ви. Сериозен конфликт ще се разреши във ваша полза.

Вижте още: Нещастни в любовта: Зодиите, които най-трудно срещат сродната си душа 

Везни - неделя, 17 септември

Везни, неделя е ден, в който всяка ваша молба ще бъде чута от Вселената. Мечтайте с цяло сърце.

Скорпион - събота, 16 септември

Скорпиони, в събота ще получите толкова силно обяснение в любов, което напълно ще преобърне представите ви за една ситуация, която ви е притеснявала. Чуват се сватбени камбани.

Стрелец - вторник, 12 септември

Стрелци, влагали сте толкова много усилия в едно нещо, а сте имали усещането, че усилията ви отиват на вятъра. На 12 септември ще бъдете горди от резултатите, които ще видите.

Козирог - петък, 15 септември

Козирози, вие виждате детайли, които другите пропускат, и това ще ви донесе големи ползи. На 15 септември всички ще разчитат на вас.

Водолей - сряда, 13 септември

Водолей енергията на сряда ще ви даде възможност да се отървете от всичко ненужно и да започнете да пишете нова приказка в живота си.

Риби - четвъртък, 14 септември

Риби в четвъртък ще върнете вътрешната си сила. На 14 септември всичко, което ще ви се случи, няма да е случайно. Вселената ще започне да разрешава казуси, които вие сте нямали смелост да разрешите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама